Princ Vilijam

Manekenka umesto princeze: O aferi princa Vilijama bruje svetski mediji, Kejt je prevario sa...

Autor:

08.03.2023 12:30

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Afera princa Vilijama je u centru medijske pažnje



Novi skandal drma kraljevsku porodicu, a ovog puta glavni akteri nisu Hari i Megan kao što smo navikli. U centru pažnje našli su se Kejt i Vilijam, zbog prinčeve afere, piše španska "Marca".

Pročitajte Bizarna pravila kraljevske porodice - Kejt Midlton se udajom odrekla mnogo toga, nećete verovati šta joj je sve zabranjeno

Getty Images

 

Naime, pomenuti list prenosi da je prestolonaslednik Vilijam u ljubavnoj vezi sa bivšom manekenom Sarom Rouz Rouz Hanberi (38), sa kojom je navodno proveo Dan zaljubljenih. 

Pročitajte Skandal kakav se ne pamti - Kejt Midlton na crvenom tepihu napravila nedopustiv potez (foto)

Profimedia

 

Rouz je bliska sa kraljevskom porodicom jer je supruga Dejvida Roksaviča (62) koji nosi titulu markiza od Čolmondeleja od 2009. godine. Sara i Dejvid imaju troje dece, a pre udaje bavila se modelingom i radila je u istoj agenciji kao Kejt Mos. Nekadašnja manekenka je bila bliska prijateljica sa Kejt Midlton, ali kako tvrdi "Marca" između nje i princeze od Velsa izbila je žestoka svađa, posle koje joj je zabranjeno da se pojavljuje na službenim javnim događajima vezanim za dvor.

Pročitajte Ostaće za ceo život - Neobičan nadimak princeze Šarlot glavna tema u medijima (foto)

Profimedia

 

Ovo nije prvi put da se sumnja u tajnu vezu Vilijama i Sare. Još 2019. godine prvi put su krenule glasine o Vilijamovoj njihovoj navodnoj romansi. Sumnje su se ponovo pokrenule kada se Sara pojavila na sahrani kraljice Elizabete II u društvu svog supruga Dejvida, iako su generalno bliski prijatelji sa kraljevskom porodicom.


Ipak, u aprilu prošle godine kraljevski ekspert Endru Morton kazao je za "New Idea" da je ova priča čista izmišljotina i da su princ Vilijam i Kejt Midlton odlučili da ova nagađanja potpuno ignorišu.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading