Kejt i Vilijam

Brak Kejt i Vilijama je u ozbiljnoj krizi, ovaj dokaz govori više od svake reči

Autor:

16.03.2024 13:01

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Brak Kejt Midlton i princa Vilijama glavna je tema svetskih medija, za sve je kriva jedna žena



I dok svi s nestrpljenjem iščekujemo da se Kejt Midlton vrati kraljevskim obavezama krajem meseca, brojne spekulacije su na temu njenog zdravlja i odnosa sa mužem.

Naime, brak Kejt Midlton i princa Vilijama, kako prenose svetski mediji, potencijalno je u krizi zbog glasina koje se šire brzinom svetlosti da britanski prestolonaslednik ima ljubavnicu.

Toby Melville/Getty Images

 

Pre nekoliko dana Palata, da bi smirila strasti povodom negodovanja javnosti zbog činjenice da se niko ne oglašava o stanju princeze od Velsa, objavila je fotografiju nasmejane Kejt sa decom.

Ipak, oštro oko njenih obožavatelja odmah je uočilo da je u pitanju fotošopirana slika.

Kada je otkriveno da je fotografija na kojoj je Kejt Midlton sa decom editovana i, kako se sumnja, delo veštačke inteligencije, britanska javnost je u stanju apsolutne uzbune.

Brak Kejt Midlton i princa Vilijama u krizi - spekulacija je mnogo, a šta je istina?

Svi se pitaju gde je supruga princa Vilijama i strahuju šta joj se događa. Od momenta otkako je izašla sporna fotografija u javnost, kao da su teorije zavere eksplodirale sa svih strana.

Stephen Pond/Getty Images

 

"Zašto bi bolesna princeza editovala svoje fotografije? Zar je slika sa decom bila toliko loša da je princeza morala da je dorađuje? Čak i ako je trebalo da se retušira, zar palata nema profesionalca koji bi to uradio?", pita se javnost.

Ono što je možda privuklo najveću pažnju je činjenica da na spornoj fotografiji princeza ne nosi burmu, što podstiče spekulacije da je brak Kejt Midlton i princa Vilijama u ozbiljnoj krizi.

Pročitajte Da li će to Kejt zadesiti Dajanina sudbina? Ko je žena za koju svi tvrde da je Vilijamova ljubavnica?

Da se nešto čudno dešava u dvorcu Vindzor govore i brojni poslednji postupci naslednika britanske kraljevske krune kada je neplanirano odsustvovao sa godišnjeg pomena venčanog kuma.

Pre nekoliko dana paparaci su ga uhvatili zamišljenog u kolima, a dama koja je sedela pored njega nije bila njegova supruga, već, kako se šuška, njegova ljubavnica, Sara Rouz Henberi.

Stephen Pond/Getty Images

 

Šta je istina, vreme će pokazati, a mi se nadamo da ćemo uskoro Kejt videti nasmejanu i srećnu u javnosti.

Komentari. (0)

Loading