Megan Markl

Od vojvotkinje do kafe kuvarice, strani mediji bruje: Megan Markl više ne može da sakrije istinu

Autor:

27.12.2023 11:15

Foto: Chris Jackson - Pool / Getty Images

Foto: Chris Jackson - Pool / Getty Images

Novi posao Megan Markl našao se na meti komentara



Otkako su se preselili u Ameriku, svaki korak Megan Markl i princa Harija pomno se prati. Gde su, čime se bave i u kakvim su odnosima sa članovima kraljevske porodice mnoge zanima, a ovoga puta novi posao Megan Markl našao se na meti komentara. 

Dominic Lipinski - Pool / Getty Images

 

Naime, vojvotkinja od Saseksa pojavila se u najnovijoj reklami "Clevr Blendsa" u ulozi asistentkinje koja slaže kutije, pravi tople napitke i radi na digitalnom odeljenju.

Pročitajte Megan Markl najstrašnije optužila ova dva člana kraljevske porodice, konačno otkriveno

Supruga princa Harija, koja je ujedno investitorka, glumi u promotivnom videu, dok izvršna direktorka i suosnivač Hana Mendoza šeta sedištem kompanije i zahvaljuje timu za naporan rad u 2023. godini.

Novi posao Megan Markl pokrenuo je diskusiju na društvenim mrežama, a mnogi smatraju da kraljevska porodica neće gledati blagonaklono na ovaj potez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clevr (@clevrblends)

Podsećanja radi, Megan je u decembru 2020. potvrdila da je uložila određenu sumu u kompaniju koja proizvodi instant kafu. Iskoristila je svoju popularnost da promoviše biznis, promo-proizvode poslala je i komšinici Opri Vinfri, što je sa sigurnošću pozitivno uticalo na razvoj posla.

Pročitajte Izgled Megan Markl zabrinuo javnost, šta joj se dogodilo

Megan na svom Instagramu uvek suptilno pokazuje da uz šoljicu ove kafe počinje i završava svaki dan.

Njena podrška brendu označila je prvu javnu investiciju otkako su ona i Hari napustili kraljevski život 2020. godine da bi se bavili privatnim životom i bili finansijski nezavisni od kraljevske porodice, piše "Daily Mail".

Komentari. (0)

Loading