Megan i Hari

Amerika ili Britanija? Megan i Hari na životnoj prekretnici, sve je teže nego što su zamišljali

Autor:

27.10.2023 17:59

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Podkast Megan Markl sve je izvesniji, ovo su detalji



Megan Markl i princ Hari već nekoliko godina žive u Americi, što je bila želja vojvotkinje od Saseksa sa naslednicima, Arčijem i Lilibet. Sa željom da se odvoje od kraljevske porodice porodično gnezdo preselili su daleko od Britanije, mada dobro upućeni izvori tvrde da se ni u obećanoj zemlji ne snalaze najbolje.

Nekoliko poslova su promenili, tačnije ugovora o raznim angažmanima, a kako se spekuliše novi podkast Megan Markl je u pregovorima.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

 

Kako prenose svetski mediji, vojvotkinja je na korak do potpisivanja višemilionskog ugovora sa "Amazonovim" partnerom za produkciju podkasta "Audibleom".

Iako su svi mislili da će se supruga princa Harija vratiti glumi, izgleda da ona ima druge planove. Želja joj je da se okuša u medijskom svetu, tako da priprema prvi podkast Megan Markl koji će biti njena prekretnica u karijeri.

Podkast Megan Markl sa nestrpljenjem iščekuje ceo svet

Nije mnogo vremena prošlo od kada je naglo prekinula saradnju sa "Spotifajem", što je posebno udarilo na njen ego. Zato joj se nove prilike čine posebno dobre za dokazivanje na poslovnom planu.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

Dok se Megan oseća spremnom da radi sa "Audibleom", pritisak i ulozi su veliki. Dogovor bi potencijalno mogao da stvori ili razbije njen brend u Holivudu, a ona je potpuno svesna šta s njim može da dođe.

Pročitajte Izgled Megan Markl zabrinuo javnost, šta joj se dogodilo

U vezi sa najnovijim poslovnim poduhvatima vojvotkinje od Saseksa kraljevska porodica se još nije oglašavala. 

Veruje se da bi podkast Megan Markl pokrenuo dodatne, neispričane priče iz njenog i života njenih najbližih članova porodice, pa da baš zbog toga kralj Čarls i ne želi da govori na tu temu.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

Bilo kako bilo, deluje da je ovaj projekat prekretnica u životu glumice i njene porodice, jer dobro upoznati u njihov život tvrde da, ukoliko podkast ne uspe, jedino što mogu je da se Megan i Hari vrate u Britaniju.

Komentari. (0)

Loading