Princ Hari

Može da priušti sve što poželi, međutim... Princ Hari rođendan proslavio ovako

Autor:

15.09.2023 14:00

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Rođendan princa Harija proslavljen u Nemačkoj, a evo i kakoUvek intrigantni princ Hari i njegova supruga Megan Markl ponovo su u centru pažnje, ovaj put zbog rođendana princa Harija.

Naime, Hari danas puni 39 godina, ali je rođendan proslavio juče sa Megan i prijateljima u Dizeldorfu.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for Invictus Games Dusseldorf 2023

 

Društvo se okupilo u jednoj poznatoj pivnici gde se trenutno igraju sportske igre Invictus, projekat namenjen vojnim veteranima koji je Hari pokrenuo pre 9 godina.

Pročitajte Ništa od razvoda - Ljubav Harija i Megan nikad jača, podelili srećne vesti

Zahvaljujući društvenim mrežama i mi smo mogli da zavirimo na rođendan princa Harija i uverimo se kako slave oni sa kraljevskim pedigreom.

Na fotografijama koje su osvanule na Instagramu primetili smo da je društvo uživalo u pivu i tradicionalnim nemačkim kobasicama, bečkom svinjskom odresku, crvenom zelju i pire krompiru.

Poznati par očito je bio veoma zadovoljan uslugom i hranom, pa su ovu posetu Nemačkoj ovekovečili fotografijama sa osobljem.

- Bio je divan i veseo. Megan je predivna. Bili su jako opušteni, pili su naše domaće pivo, isto pivo koje se poslužuje i na Igrama Invictus - rekla je vlasnica restorana za Daily Mail.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

Vlasnica restorana ispričala je kako su Hari i Megan sedeli jedno do drugog sve vreme.

- Naježila sam se kada su ušli. Gledala sam njegov govor na pozornici na otvaranju Igara i nisam mogla da verujem da je došao baš u moj restoran. Bio je predivan i zagrlio me - objasnila je ona kasnije.

 

Komentari. (0)

Loading