Megan Markl

Izgled Megan Markl zabrinuo javnost, šta joj se dogodilo

Autor:

21.10.2023 09:59

Foto: Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Project Healthy Minds

Foto: Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Project Healthy Minds

O izgledu Megan Markl bruje svetski mediji



Izgled Megan Markl poslednjih dana tema je o kojoj bruje svetski mediji i to nimalo lepim povodom. Naime, vojvotkija od Saseksa značajno je izgubila na težini, a nikome nije jasno zašto je do toga došlo.

Povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, 10. oktobra, Megan Markl i princ Hari pridružili su se vođenoj meditaciji u jednoj njujorškoj školi, a potom su održali emotivan sastanak kako bi razgovarali o štetnim efektima društvenih medija. 

Megan je tom prilikom istakla koliko joj je uloga majke najvažnija u životu, i izrazila zabrinutost za budućnost svoje dece, međutim mnogi su se zabrinuli za zdravlje Harijeve supruge.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

"Nešto ozbiljno nije u redu", "Jasno je da se ne brine dovoljno o sebi, što se vidi i na njenom zabrinjavajuće mršavom izgledu", bili su samo neki od komentara nakon njihovog pojavljivanja.

Prema proceni stručnjaka za ishranu dr Freda Peskatorea, vojvotkinja, trenutno ima 7 kilograma manjka, zapravo, do idealne težine joj fali još toliko.

Pročitajte Kraljevska porodica ovo ne prašta - Potez Megan i Harija tek će se prepričavati

Njeni najbliži za njen "mršav izgled" krive prenaporan životni raspored i neprestano izlaganje javnosti. Izvor je takođe dodao da se Megan suočava sa ogromnim pritiskom i da je to vidljivo.

Megan je u prošlosti već imala problema sa kilažom. 

Profimedia

 

- U mojim dvadesetim godinama, suočavala sam se s neprestanom borbom sa samom sobom i samokritikom zbog svoje težine - priznala je vojvotkinja.

Međutim, sada je situacija drugačija. Njeni najbliži strahuju da njen izraziti gubitak težine može biti znak da ponovo tone u ozbiljnu depresiju koja ju je mučila nakon razvoda.

Pročitajte Obara s nogu - Moćni kaput Megan Markl je sve što vam treba ove jeseni

U intervjuu za CBS 2021. godine, Megan je otkrila da je, usled neprestanih napada i zlostavljanja javnosti nakon venčanja 2018. godine i dok je bila trudna sa sinom Arčijem, upala u mračnu fazu. 

- Sve to ona prolazi dok vaspitava svog sina Arčija, starog 4 godine, i ćerku Lili, koja ima 2 godine. Bori se da uskladi svoje vreme s njima, jer ima mnogo obaveza.

Profimedia

 

Na izgled Megan Markl uticao je stres, smatraju stručnjaci

- Stres je očigledno uticao na njen fizički izgled. S psihološkog stanovišta, jedna od prvih stvari koje procenjujemo tokom ocene jeste da li je osoba izgubila ili dobila na težini - kaže terapeutkinja Stejsi Kajzer.

Osoba koja je pod stresom, depresijom, iscrpljena ili pod velikim društvenim pritiskom može znatno izgubiti na težini.

Drugi stručnjaci takođe veruju da pojedinci namerno smanjuju unos hrane kako bi povratili osećaj kontrole nad svojim emocionalnim stanjem, a šta se tačno događa sa vojvotkinjom još uvek nije sigurno.

Komentari. (0)

Loading