Megan i Hari

Kraljevska porodica ovo ne prašta: Potez Megan i Harija tek će se prepričavati

Autor:

19.10.2023 12:41

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Megan i Hari u rijalitiju će se pojaviti uskoro, kako se spekuliše



Megan Markl i princ Hari nešto više od tri godine žive u Americi gde su svili porodični dom sa decom, Arčijem i Lilibet

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa trude se da karijeru grade daleko od kraljevske porodice, a do sada su se iskušali u nekoliko različitih televizijskih i digitalnih formata predstavljajući se kao sav običan svet.

Međutim, kako se po svetskim krugovima spekuliše poslednjih dana, Megan i Hari uskoro bi se mogli naći u rijalitiju. I to ne u bilo kom programu ove vrste.

Alexi Lubomirski

 

Imidž popularnog para daleko je od dobrog, reklo bi se po njihovim postupcima koje prave od kada su se odselili iz Velike Britanije. No, ako je istina ono što se nagađa, izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da će njima vrata zamka u Vindzoru biti trajno zatvorena.

Megan već izvesno vreme želi da se vrati svojoj prvoj ljubavi, glumi, a kako novih projekata nema na vidiku, izgleda da će ona i princ Hari uskoro stati pred kamere koje prate život najpoznatije porodice na svetu, Kardašijanovih.

Megan i Hari u rijalitiju, a šta kraljevska porodica kaže?

Kris Džener vredno radi na tome da se vojvodski par pojavi u novoj sezoni njenog rijalitija. Ipak, pregovori su, kako se navodi, tek u početnoj fazi. 

– Nije slučajno to što se Kardašijanovi kreću u istim krugovima kao Meganino novo društvo – kaže anonimni izvor za „Bella Magazine“.

(Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3)

 

– Postigli bi veliki uspeh da se ove dve porodice udruže, ali Kris ne želi da prerano bude previše navalentna.

Pročitajte Šta ćemo još saznati o njoj... Megan Markl otkrila: To nije moje pravo ime

Ako se Megan i Hari u rijalitiju pojave, to će sigurno prokomentarisati i kraljevska porodica koja, izgleda, nema lepo mišljenje o članovima porodice Kardašijan.

Poznato je da je Kim želela da prisustvuje platinastoj proslavi kraljice Elizabete, međutim kraljevska porodica ju je odbila kada je poželela da dobije pozivnicu.

Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

 

Budući da mnogi tvrde da kralj Čarls i princ Vilijam nikada više neće prihvatiti Harija i njegovu suprugu raširenih ruku, ako im se oni vrate pravo iz rijalitija, šanse za pomirenje mogle bi da budu još manje.

Komentari. (0)

Loading