Megan Markl

Šta ćemo još saznati o njoj... Megan Markl otkrila: To nije moje pravo ime

Autor:

17.10.2023 17:00

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Pravo ime Megan Markl postalo glavna tema na mrežama



Kada su Megan Markl i princ Hari u pitanju, njihov život nikada nije dosadan i uvek se dešava nešto novo. I kada nemaju nove projekte, oni su u centru medijske pažnje, te su i ovaj put postali glavna tema zbog izjave vojvotkinje od Saseksa.

Naime, posle jednog intervjua pravo ime Megan Markl postalo je glavna tema na mrežama.

- Moje pravo ime u stvarnom životu je Rejčel. Niko me nikada nije tako zvao, ali su me roditelji zvali Rejčel Megan Markl. To mi je stvaralo mnogo poteškoća sa pravnim dokumentima - otkrila je Megan Markl.

Pročitajte Obara s nogu - Moćni kaput Megan Markl je sve što vam treba ove jeseni

U snimku na društvenoj mreži Tik Tok novinarka je slučajno nazvala vojvotkinju od Saseksa Rejčel, po njenoj čuvenoj ulozi Rejčel Zejn u seriji „Suits“.

Kada je Megan otkrila svoje pravo ime, novinarka je počela da se pravda da ga ne zna. Posle toga supruga princa Harija našalila se da je morala da zna koje je pravo ime Megan Markl kada je postavila pitanje.

Kristy Wigglesworth/Getty Images

 

Inače, u seriji „Suits“, čija je radnja smeštena u Njujorku i koja je među deset najboljih na "Netfliksu" ovih dana, Megan je glumila advokata.

Fanovi pomenute serije raduju se novim epizodama serijala koji je prosalvio Markl, a šuška se da se ona  vraća glumi, kao i da je potpisala ugovor sa holivudskom agencijom WME, koja će joj pomoći da popravi svoj ugled.

Pomenuta agencija sarađuje i sa Meganinom prijateljicom, teniserkom Serenom Vilijams, a priča se da će brinuti o ugovorima koje sklapa, filmskom i TV produkcijom kao imidžom u javnosti.

Komentari. (0)

Loading