Hari i Megan

Nevolje u raju: Megan Markl isfrustrirana i očajna, učiniće sve da spreči Harija u ovome

Autor:

05.10.2023 18:00

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Brak princa Harija i Megan Markl svi komentarišu



Brak princa Harija i Megan Markl uvek je tema koja zanima medije, a sada su u vezi sa tim procurile nove informacije.

Naime, Megan je navodno frustrirana i očajna jer princ Hari želi da se preseli nazad u Veliku Britaniju kako bi se vratio starom životu, tvrdi holivudski stručnjak Mark Brodman.

Chris Jackson/Getty Images

 

Brodman kaže da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, koji su se oprostili sa životom na dvoru 2020. godine, imaju oprečna mišljenja o tome kako bi njihova budućnost trebalo da izgleda, jer princ Hari čezne za svojim prijateljima u Londonu.

Holivudski stručnjak tvrdi da se društveni život princa Harija značajno promenio tokom proteklih deset godina. Čini se da se distancirao od svojih prijatelja sa fakulteta i nema stalni boravak u Velikoj Britaniji.

Pročitajte Brak princa Harija i Megan Markl glavna tema... Tužne vesti stižu iz Amerike, Megan i Hari odlučili da se razdvoje

Tokom poseta Londonu uglavnom boravi u hotelima i izbegava javna pojavljivanja, a nema sumnje da želi da se vrati starim prijateljstvima.

Problem je u tome što se to uopšte ne dopada njegovoj supruzi, koja želi da to poglavlje života ostavi iza sebe.

Misan Harriman

 

Iako Megan voli Harija, ona želi da izvuče na površinu njegovu bolju stranu i jasne su joj uloge koje bi trebalo da preuzmu zajedno i pokušaju bolje da sarađuju na projektima.

Ljudi žele da svedoče Harijevoj transformaciji, a ne o povratku njegovom prethodnom raskalašnom životnom stilu, što bi svakako donelo negativan publicitet.

Komentari. (0)

Loading