Megan Markl

Megan Markl najstrašnije optužila ova dva člana kraljevske porodice, konačno otkriveno

Autor:

30.11.2023 13:43

Foto:

Foto:

Megan Markl optužila ovo dvoje pripadnika kraljevske porodice da su rasisti



Otkako su se Megan Markl i princ Hari preselili u Ameriku, neprekidno se spekuliše o njihovom odnosu sa kraljevskom porodicom.

U intervjuu koji su dali Opri Vinfri pre nešto više od dve godine otkrili su da su se pojedini članovi kraljevske porodice bojali koje boje će biti koža njihovog starijeg sina Arčija.  A sada su se pojavili navodi da je Megan Markl optužila ovo dvoje ljudi da su rasisti.

Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

 

Naime, pre nekoliko dana u Holandiji je hitno povučena iz prodaje knjiga Omida Skobija pod nazivom „Endgame“, a kao razlog navodi se da se u tom izdanju romana otkriva koji članovi kraljevske porodice su rasisti.

Iako vojvotkinja od Saseksa nikada nije želela da otkrije o kome je reč, kako sada tvrdi poznati novinar i voditelj Pirs Morgan, imenovano je dvoje članova kraljevske porodice - kralj Čarls III i Kejt Midlton, princeza od Velsa.

Getty Images

 

Megan Markl optužila najuže članove porodice, novi porodični skandal

- Reći ću vam imena dvoje viših članova kraljevske porodice koji su imenovani u toj holandskoj verziji knjige jer, iskreno, ako Holanđani koji odlutaju u knjižaru mogu da je podignu i vide ova imena, onda i vi, Britanci, koji zapravo plaćate britansku kraljevsku porodicu, imate pravo da znate - rekao je Pirs Morgan.

- Ali sada možemo započeti proces otkrivanja da li su ikada izgovoreni, kakav je bio kontekst i je li uopšte postojala bilo kakva „rasna namera“.

Getty Images

 

Pročitajte: Čini se da je stvarno kraj - Princ Hari uputio ocu teške reči, pomirenja nema

- Kao što sam rekao, ne verujem da ju je bilo - rekao je i saopštio: - Članovi kraljevske porodice koji su imenovani u ovoj knjizi su kralj Čarls i Ketrin!

Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je Megan Markl optužila svekra i jetrvu za rasizam, holandski novinari koji su došli u posed sporne knjige potvrđuju Morganove navode.

Guliver Getty Images

 

Ovim povodom oglasio se i kralj Čarls III koji je na pitanje novinara kako se oseća kratko odgovorio da je dobro i da se još oporavlja od šoka zbog 75. rođendan koji je nedavno proslavio.

Komentari. (0)

Loading