Megan Markl

Megan Markl postala kuvarica, cifre koje zarađuje su nestvarne

Autor:

12.04.2024 14:59

Foto: Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images

Foto: Photo by Lisa Maree Williams/Getty Images

Novi posao Megan Markl mnoge je iznenadio, a tek da čujete čime će se princ Hari baviti



Svet ne prestaje da bruji o postupcima Megan Markl i princa Harija u danima koji su veoma izazovni i teški za britansku kraljevsku porodicu.

I dok jedni misle da će ih ovo zbližiti, vojvode od Saseksa, čini se, uživaju u američkom životu, pa je tako danas osvanula vest da je novi posao Megan Markl na pomolu. Tačnije, novi poslovni projekti koje nekadašnja glumica s nestrpljenjem iščekuje.

Profimedia

 

Kako pišu svetski mediji, Saseksovi pripremaju dve nove Netfliksove emisije o kuvanju, baštovanstvu i polu(konjičkom) sportu kao deo njihovog tekućeg ugovora od skoro 94 miliona evra sa sajtom za gledanje filmova i serija.

Megan i Hari navodno imaju dva nefikcijska projekta u radu, koji proizlaze iz lansiranja novog lajfstajl brenda Megan Markl pod nazivom "American Riviera Orchard".

Novi posao Megan Markl biće ono što ona obožava

Prema "Dedlajn" publikaciji, novi poduhvati para na ekranu će im dati priliku da istraže aktivnosti koje su im bliske.

Pa će tako novi posao Megan Markl biti usko vezan za teme koje se tiču životnog stila, kao što su baštovanstvo i kuvanja, dok će se njen suprug upustiti u svet profesionalnog polo igrača čime se bavi od kada je dete.

Pročitajte Kap koja je prelila čašu - Megan i Hari ulaze u politiku

Par je veliki ljubitelj tog sporta, a princ je redovan u Polo klubu "Santa Barbara" sa svojim timom "Los Padres", a Megan se redovno pojavljuje da ga bodri. 

Hari ima dugu istoriju bavljenja polom jer se tim sportom bavio veći deo svog života.

Komentari. (0)

Loading