Anastasija Gudelj

Anastasija konačno pokazala burmu kakvu do sada nismo videli, luksuz vredan nekoliko hiljada evra (foto)

Autor:

11.01.2024 19:25

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Burma Anastasije Gudelj je san mnogih devojaka, pevačica nije štedela na venčanom prstenu



Sredinom 2023. godine u najstrožoj tajnosti na večnu ljubav zakleli su se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj.

Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo članovi porodice i kumovi, a burma Anastasije Gudelj kao i njenog supruga privukla je veliku pažnju javnosti.

Instagram

 

Iako je lepa Tasa i ranije objavljivala fotografije na kojima se vidi burma, nije se moglo pretpostaviti šta piše pa su radoznali fanovi nagađali o kakvoj posveti i burmi je reč i šta tačno piše na njoj.

Burma Anastasije Gudelj i pretpostavke kakva je, izazvala je jednom prilikom pravu pometnju na "Instagramu" kada je Tasa objavila fotografiju, a preko burme stavila emotikon srca.

Burma Anastasije Gudelj nosi potpis poznatog brenda

Dok većini parova piše datum, posebna posveta ili zakletva, Tasa se odlučila da zadrži brend "Bulgari", a da svu ljubav Nemanji pokaže na druge načine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cecaraznatovic.thebest

 

Diskretna, ali luskuzna burma jednog od najpoznatijih svetskih brendova savršeno krasi Anastasijinu ruku, a uz ovaj natpis vrlo je moguće da postoji i posebna posveta koja je ispisana na njoj.

Pročitajte Niko nije znao, Ceca progovorila o svađama sa Anastasijom - Ostavila sam je

Burma Anastasije Gudelj mnogim devojkama je san jer je efektna, a opet svedena i jednostavna. Dugo se u medijima spekulisalo koliko košta jedan ovakav komad nakita.

Stručnjaci tvrde da je bračni par Gudelj na venčano prstenje izdvojio oko 3000 evra, što je, priznaćete, za nekoga pravo bogatstvo.

Komentari. (0)

Loading