Dušan Vlahović

Raskid pa pomirenje: Da li je ovo buduća gospođa Vlahović? Dušan nikad srećniji (foto)

Autor:

02.01.2024 17:28

Foto: Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Foto: Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images

Devojka Dušana Vlahovića konačno u javnosti, mesta spekulacijama više nema



Dušan Vlahović godinama važi za jednog od najpoželjnijih sportista ne samo u našoj zemlji, već širom sveta.

O njegovom ljubavnom životu neretko se spekuliše, a sada je konačno osvanula fotografija na kojoj se nalazi devojka Dušana Vlahovića u društvu fudbalera.

Photo by Gabriele Maltinti Getty Images via Guliver

 

On je vešto krio sreću koju je pronašao davnih dana pored prelepe crnke, Vanje Bogdanović. Ipak daljina i brojne druge nesuglasice dovele su njihovu emotivnu vezu do kraha pre nekoliko godina.

Nedugo zatim Vlahović je uplovio u romansu sa Karolinom Stramare, jednom od najlepših Italijanki no prethodne godine je i toj ljubavi došao kraj.

Devojka Dušana Vlahovića je prelepa

Povezivali su ga sa brojnim poznatim damama, a pre izvesnog vremena pojavila se vest da je obnovio ljubav sa lepoticom koju poznaje gotovo celog života.

 

 

Sada je konačno to i potvrđeno, kada je osvanula fotografija sa dočeka Nove godine gde fudbaler uživa u društvu lepše polovine.

Pročitajte Odustao od medicine, potpisao milionski ugovor i postao najbolji (foto)

Devojka Dušana Vlahovića fudbalera poznaje od detinjstva, a kako su veoma mladi uplovili u ljubavnu vezu, problemi su bili jači od njih. 

Ipak, ovaj čin pomirenja mnogi smatraju dokazom da je njihova ljubav prava i da će se fudbaler smiriti pored lepe crnke.

Komentari. (0)

Loading