Kristina i Aleksandra

Porodica pobeđuje: Veliki povratak Kristine Kovač, oduševila na Pesmi za Evroviziju, sestrina podrška nema cenu

Autor:

01.03.2023 21:35

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pomirile se Aleksandra i Kristina Kovač, pesma ih je ujedinila



Večeras se na prvom kanalu RTS-a održava prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju 2023. Tokom ove večeri nastupiće šesnaest od ukupno 32 učesnika ove godine. Među takmičarima su – Angela Kassiani i Mattia Zanatta sa pesmom „Novi Svet“, zatim Adem Mehmedović sa pesmom „Osmeh“, zatim Nađa sa pesmom „Moj prvi ožiljak na duši“, zatim Tijana Dapčević sa pesmom „Mamin“, potom Princ sa pesmom „Cvet sa Istoka“, zatim Filip Baloš sa pesmom „Novi plan, drugi san“, zatim Filip Žmaher sa pesmom „Ćujemo se sutra“. Iste večeri će nastupiti i Luke Black sa pesmom „Samo mi se spava“.

Pročitajte Učesnica "Pesme za Evroviziju" godinama se bori sa teškom bolešću, njen glas svakog dana slušate (video)

Profimedia

 

Osim njih predstaviće nam se još i Angellina sa pesmom „Lanac“, onda i Emphaty Soul Project sa pesmom „Indigo“, potom Stefan Shy sa pesmom „Od jastuka do jastuka“, onda i Hercenšlus sa pesmom „Vremenska zona“, kao i Savo Perović sa pesmom „Presidente“, Igor Stanojević sa pesmom „Iza duge“, Boris Subotić sa pesmom „Nedostupan“, a onda i Chegi i Braća Bluz Bend sa pesmom „Svadba ili kavga“.

Takmičarka pod rednim brojem 3 Nađa izvela je numeru koju je za nju komponovala Kristina Kovač, a priča se da je upravo ovo muzičko takmičenje ponovo ujedinilo nju i sestru Aleksandru.

Pročitajte Posle toliko vremena - Aleksandra i Kristina Kovač izgladile odnose?

Instagram

 

Naime, prvo je Aleksandra objavila fotografiju predstavnice na Pesmi za Evroviziju kojoj je Kristina uradila pesmu, te je pohvalila, a potom je Kristina podelila njihovu zajedničku sliku iz tinejdžerskog perioda kada su na Eurosongu pevale prateće vokale Bebi Dol.

Pročitajte Kornelije bi zaplakao - Aleksandra objavila prelepe vesti, sutra je najvažniji dan! (foto)

"Moja prva Evrovizija. Tu još uvek imam 16 godina. Rim, predstavljamo Jugoslaviju, pevamo prateće vokale Maki i ja. Verujem da sam bila apsolutno najmlađa tamo. Duga je to istorija, a ako bude sreće, i uz vašu pomoć, možda se i nastavi, ko zna?", napisala je Kristina, a samim tim što je Aleksandru nazvala po nadimku navela nas je da zaključimo da se pomirila sa sestrom.

Glasine o pomirenju sestara Kovač počele su još nakon očeve sahrane, a skorašnja sestrinska podrška govori u prilog tome. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dušan

04.03.2023 22:00

Obična kradja. Ukrala komplet muziku pesme oči boji nebom, hrvatskog izvodjača Roberta Čavlovića Čarlija