Jelena Dokić

Pomišljala je na samoubistvo, a danas Jelena Dokić lepša nego ikad: Uspela sam, i ti ćeš!

Autor:

22.12.2023 13:45

Foto: Photo by Quinn Rooney/Getty Images

Foto: Photo by Quinn Rooney/Getty Images

Život Jelene Dokić pretočen je u knjigu koja je odnedavno u prodaji, a sada se oglasila bivša teniserka, danas je posebno važan dan



Jelena Dokić danas je nasmejana, srećna i zadovoljna žena. Ipak, nije uvek bilo tako.

Život Jelene Dokić isprepleten je lepim trenucima, velikim uspesima, ali istovremeno je doživljavala i teške trenutke koje joj je priređivao otac Damir.

Profimedia

 

Njena najveća ljubav, zbog koje se između ostalog sukobila sa ocem, bio je Hrvat Tin Bikić. Punih devetnaest godina proveli su zajedno. 

Iako je delovalo da je to ljubav za ceo život, pre dve godine, baš na današnji dan, stavljena je tačka na taj odnos, a bivša teniserka je sve veoma teško podnela.

Život Jeleni Dokić zadavao najteže udarce

– Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu.

Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni.

Instagram

 

Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući - kazala je tada Jelena.

Pročitajte Fotografija Jelene Dokić potresla javnost - Sva u modricama posle stravičnih batina (foto)

Danas, dve godine kasnije, nekadašnja teniserka lepša je nego ikad!

Nedavno je objavila svoj drugi roman "Fearless" koji je ubrzo postao bestseler širom sveta. 

Poslovne uspehe niže, novu ljubav nije još uvek pronašla, ali najbitnije je da je pobedila sve suicidne misli i prevazišla depresiju u koju je upala nakon raskida.

Tim povodom objavila je kolaž fotografiju na kojoj je ona u momentu kada je definitivno raskinula s Tinom, i danas kada je puna volje za životom uz opis:

– Danas nije najlakši dan, a neće biti ni narednih nekoliko dana. Na današnji dan, pre tačno dve godine, završila je moja 19-godišnja veza.

Tuga, naravno, još uvek postoji, takođe je teško jer se to dogodilo dva dana pre Božića.

Takođe, Božić mi je uopšte težak jer nemam porodicu ovde i uopšte nemam puno porodice.

Pročitajte Pokušala da se ubije - Skok sa 26. sprata

Ali znaš šta? Dobro sam jer sam prešla dug put u svom životu i putu isceljenja, prihvatanja, zahvalnosti i sreće i da budem iskrena, dobro sam čak i danas i oko Božića.

Mislim da dve slike govore same za sebe.

Sa leve strane pre dve godine odmah posle raskida i 48 sati pre Božića, a desno ovo sam ja ove godine i sada.

Ne kažem da je bilo lako, ali nisam mislila da je moguće biti ovako jaka.

Srećna sam što sam uspela da izgradim novi život.

Komentari. (1)

Loading
Marko

25.12.2023 08:55

Budi slobodan čovjek- žena. Ti si pojavom bila dobra vila ali su ti drugi krojili život. A komentari... baš te briga... Ne čitaj to. I prosjak je sretan ako zna da živi slobodu...