Viktor Živojinović

Za Viktorov osmeh kriva je mamina koleginica: Brenin sin u vezi sa ovom pevačicom? (foto)

Autor:

27.10.2023 08:49

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Viktor Živojinović ljubav je pronašao pored mamine koleginiceViktor Živojinović ima turbulentan ljubavni život u poslednjih nekoliko godina.

Nakon raskida sa Sandrom Maljković uplovio je u emotivnu vezu sa glumicom Milicom Tomašević, mada ni tu nije imao mnogo sreće.

Čini se da je Viktor Živojinović ljubav pronašao pored Brenine mlađe koleginice, kako prenose domaći mediji.

Ata Images

 

Crnokosa pevačica ukrala je srce Breninog i Bobinog mlađeg sina, pa su već nekoliko meseci u skladnoj ljubavnoj priči koju kriju daleko od medija i javnosti.

Reč je o lepoj Leni Čolak, koja je neretko zabavljala goste na proslavama Živojinovića, gde se i upoznala sa Viktorom.

Viktor Živojinović ljubav ne može više da sakrije

Po beogradskim kuloarima odavno se spekulisalo o odnosu Breninog naslednika i njene mlade koleginice. Tako je magazin „Star" pre dve godine tvrdio da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Instagram

 

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima.

Pročitajte Novi Viktor Živojinović - Skinuo više od 50 kilograma (foto)

Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada ju je ugledao, bio je baš srećan – pričao je izvor za „Star".

 

 

Komentari. (0)

Loading