Viktor Živojinović

Viktor Živojinović smršao 36 kg: Da li je ovo transformacija godine? (foto)

Autor:

04.08.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Viktor Živojinović smršao 36 kilograma, najnovije fotografije



Sin Lepe Brene Viktor Živojinović, godinama je kuburio sa viškom kilograma, ali uz pomoć treninga i zdrave ishrane uspeo je da napravi neverovatnu transformaciju.

Ata Images

 

Viktor Živojinović smršao je čak 36 kilograma, pa se novim izgledom pohvalio na svom Instagram nalogu.

Pročitajte Odmor se završio prerano - Brenin sin povređen u Monaku

"Veruj u sebe", napisao je Brenin naslednik, a fotografije koje je podelio oduševile su njegove pratioce.

Instagram

 

Podsetimo, Viktor je do 2020. godine imao višak kilograma, a u jednom momentu čak 163 kg.

Pročitajte Kakva noć - 25. rođendan Viktora Živojinovića proslavljen gala žurkom, Brena i Prija ukrstile glasove, slavlje do zore (video)

Lepa Brena nije krila da je prolazila kroz stresan period zbog toga, kao i da je strahovala da će se Viktor zbog gojaznosti razboleti.

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala - priznala je pevačica.

- Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes - rekla je Brena.

ATA Images

 

- Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali.

Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma - ispričala je svojevremeno muzička zvezda, pa smo sigurni da sada kada je Viktor Živojinović smršao neverovatnih 36 kilograma da je Brena više nego zadovoljna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading