Viktor Živojinović

Svi su zanemeli kad su ga videli: Viktor Živojinović smršao 50 kilograma, ne liči na sebe

Autor:

22.07.2023 21:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Viktora Živojinovića na meti komentara, ovo je razlog



Od malih nogu Viktor Živojinović uživao je u gastronomskim specijalitetima zbog čega je u godinama koje su usledile muku mučio sa viškom kilograma. 

Boško Karanović

Životni stil mladog Živojinovića brinuo je njegovu majku Lepu Brenu koja mu je bila najveća podrška kada je rešio da svoj život promeni iz korena. 

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala - priznala je pevačica za Informer i dodala:

Pročitajte 140 kvadrata na 40. spratu, pogled na ceo Beograd - Evo u kakvom luksuzu živi Brenin i Bobin sin (video)

- Nije postajao nikakav nutricionista koji je mogao da utiče na njega, ali je između njega i oca postojao muški dogovor, koji su poštovali. Viktor je šampion naše porodice zbog gubitka kilograma - rekla je pevačica.

Pročitajte Odmor se završio prerano - Brenin sin povređen u Monaku

Zahvaljujući redovnim treninzima i zdravoj ishrani izgled Viktora Živojinovića doveden je do savršenstva u šta smo se ovo leto i sami uverili kada je svoj profil osvežio fotografijama sa letovanja. 

- Nisam tačno odredio koliko bi još trebalo da izgubim kilograma, ali do 10 najviše. Važnije mi je da se zategnem i da mišići postignu dobru formu.

Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje - otkrio je jednom prilikom Viktor.

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading