Viktor Živojinović

Novi Viktor Živojinović! Skinuo više od 50 kilograma (foto)

Autor:

12.10.2023 11:22

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Viktora Živojinovića ne prestaje da se komentariše



Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, u pubertetu je imao problem sa viškom kilograma.

Međutim, višak masnih naslaga za njega je davna prošlost, s obzirom na to da se ovih dana izgled Viktora Živojinovića komentariše isključivo u superlativu.

Ata Images

 

Naime, mladi preduzetnik pojavio se na jednoj prestoničkoj proslavi i sve oduševio širokim osmehom koji nije skidao sa lica, ali i vitkom linijom na kojoj je naporno radio poslednjih meseci.

Nije tajna da je, osim specijalnog režima ishrane, vredno trenirao u teretani kako bi skinuo nešto više od 50 kilograma.

Izgled Viktora Živojinovića nikada nije bio bolji

Kako su mediji pisali, Viktor je u početku za samo dva meseca smršao 36 kilograma, a kako bi najprirodnije mršavio, navodno je uradio test na intoleranciju i na osnovu toga je osmislio svoj režim ishrane.

Sva tri obroka sastojala su mu se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i testeninu.

Ata Images

 

Brenin i Bobin sin redovno objavljuje fotografije iz teretane na Instagramu, na kojima se vidi koliko mu se telo transformisalo.

Pročitajte Da li biste ih prepoznali - Nikada viđena fotografija Viktora i Filipa Živojinovića

Izgled Viktora Živojinovića ovih dana isključivo se pozitivno komentariše, s obzirom na to da se može pohvaliti isklesanim trbušnjacima i jakim bicepsima. 

Međutim, ono što malo ko zna jeste da je Živojinović usled naglog mršavljenja imao masne naslage koje su ostale, naročito oko stomaka.

Instagram

 

S tim u vezi podvrgao se blagoj hirurškoj intervenciji, poboljšao oblik svog tela i isisao masne naslage sa određenih delova.

 

Komentari. (0)

Loading