Snežana Đurišić

Za 60 dana Snežana Đurišić smršala 21 kilogram i to pomoću ovog napitka, kune se u njega

Autor:

22.11.2023 13:13

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dijeta Snežane Đurišić za svega dva meseca skine nestvaran broj kilograma



Snežana Đurišić od kako se pojavila na javnoj sceni sa pravom važi za jednu od najlepših dama, ali nije krila da je dugo imala problema sa viškom kilograma.

Kako je u nekoliko navrata isticala, smršala je iz inata, a dijeta Snežane Đurišić veoma je efikasna i za kratak vremenski period skine veliki broj kilograma.

Ata Images

 

Zbog prirode svog posla i čestih nastupa, pevačica ne uspeva uvek da se hrani zdravo, a nekad joj slatkiši predstavljaju najvećeg neprijatelja.

- Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima.

Dijeta Snežane Đurišić efikasna je zbog ovog tajnog napitka

Poslednji put kada je imala problem sa kilogramima, za samo dva meseca je uspela da smrša čak 21 kilogram.

Kako je priznala svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji, tajna njenog brzog gubitka kilograma leži u jednom napitku.

Pročitajte E, to je prava domaćica - Piletinu po receptu Snežane Đurišić svi žele da isprobaju

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke u Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni.

Praktična žena printscreen

 

Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih i tako smršala 21 kilogram – otkrila je ova pevačica.

Dijeta Snežane Đurišić nije jedina koja je pevačicu dovela do savršenog izgleda. Kako je otkrila ona redovno trenira, dva do tri puta nedeljno. 

Komentari. (0)

Loading