Snežana Đurišić

Dijagnozu ne prihvata: Snežana Đurišić progovorila o bolesti, sve se desilo prebrzo

Autor:

05.03.2024 12:48

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zdravstveno stanje Snežane Đurišić bilo je narušeno, a ona je sve uspela da sakrijeSnežana Đurišić doživela je veliku tragediju kada joj je pre više od decenije iznenada preminuo suprug i najveći životni oslonac.

Tada je i zdravstveno stanje Snežane Đurišić bilo veoma narušeno iako ona u tom trenutku nije želela da se pomiri sa dijagnozom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Za sebe, u svojoj glavi, ja nisam imala tu dijagnozu, ali sam videla da nešto nije u redu, jer mi je odgovarala samoća. Smetala su mi čak i moja deca i svako ko boravi u kući više od pola sata.

Odlazila sam da radim i brzo se vraćala kući samo da budem sama. Gledala sam serije i igrala igrice, samo da budem sama - rekla je Snežana Đurišić.

- Izgubila sam brata, pa supruga, pa oca. Gubitak supruga je bio veoma surov i to mirenje sa nemoći koju čovek ima...

Zdravstveno stanje Snežane Đurišić sada je stabilno

- Ja sam i borac, i aktivna, i spretna, i sve što poželim završim, i sada sam posle 36 godina ostala bez svog supružnika. Imao je infarkt.

Samo je bilo pitanje - kako to može da ga više nema. Ta nemoć je mene odvela u depresiju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ceo život se na mene sručio. Godinu dana nisam mogla da ne zaplačem na pomen imena mog muža. Znala sam da, dok to ne prođe, ne treba negde da idem.

Onda sam se sa jednom koleginicom, koja je imala istu situaciju, čula i ona me je uputila na duhovnika. Uzela sam sve te podatke i tek posle mesec dana, kada me je uhvatio taj napad, okrenula sam telefon oko 10 uveče tadašnjeg monaha.

Pročitajte Za 60 dana Snežana Đurišić smršala 21 kilogram pomoću ovog napitka, kune se u njega

Vodio se neki razgovor koga se ja ne sećam. Ali zanimljivo je da sam osetila olakšanje posle tog razgovora. Odlazila sam i kod psihologa i posle godinu dana osetila sam olakšanje - istakla je ona.

- Hvala bogu, ja sam prošla bez lekova. Kada sam pričala sa duhovnikom, bude mi lakše sat, dva, a posle toga se povećava na duži vremenski period.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja sam se i molila i razgovarala. Taj pritisak - izađi među ljude, trgni se... to meni nije prijalo. Javim se deci, slažem ih da idem da spavam, i uzmem tablet i igram neke gluposti. Ja sam tako radila, to je trajalo i po celu noć.

Ali nisam imala strahove. Trajalo je godinu i po dana. Postalo je bolje kada sam otišla na veselje da radim i nisam odmah otišla kući. To je išlo mic po mic.

Prošle su četiri godine pre nego što sam pogledala čoveka sa kojim danas živim - zaključila je pevačica Snežana Đurišić, otkrivši da je sada njeno zdravstveno stanje stabilno.

Komentari. (0)

Loading