Milena Ćeranić

Imala 43 kg, modrice po telu: Anoreksija je Milenu Ćeranić potpuno promenila

Autor:

03.11.2023 18:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Milena Ćeranić borila se sa anoreksijom, ovo su detalji...Kada se 2008. godine pojavila u emisiji „Zvezde Granda“, Milena Ćeranić brzo je dospela u žižu javnosti.

Dosta se pisalo o njenoj vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, s kojim je i ušla u rijaliti.

Pevačica je jednom prilikom priznala da joj je ulazak u rijaliti doneo mnogo toga negativnog, te je nakon učešća Milena Ćeranić imala anoreksiju.

ATA Images

 

Milena Ćeranić imala anoreksiju koja je ostavila ozbiljne posledice

- Dugo nisam mogla da pričam o tome, jer je ostavilo ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su me onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila.

Pročitajte Rešila je da premaši i Milicu Pavlović - Milena Ćeranić postala plavuša, mišljenja su podeljena

Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu?

Instagram

 

Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu da pričam i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga - rekla je jednom prilikom pevačica za "Mondo".

Milena je priznala da su za gubitak kilograma, osim stresa, zaslužni i teški poslovi koje je prihvatala da radi u ovom rijalitiju, kako bi izbegla provođenje vremena sa drugim učesnicima, ali na ekranu to nije delovalo tako. Pevačica je istakla da je posle svega, ipak zadovoljna svojim ponašanjem.

 

Komentari. (0)

Loading