Milena Ćeranić

Milena Ćeranić konačno priznala: Volela sam zauzetog muškarca, ta veza me učinila boljim čovekom

Autor:

28.03.2023 13:35

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Ljubav Milene Ćeranić dugo je tema o kojoj mediji i te kako pišu, posle mnogo godina pevačica je odlučila da otvori dušu i sve prizna



Pevačica Milena Ćeranić vratila se na scenu lepša nego ikada. Iza sebe je ostavila izuzetno težak period života, a u ljubavi i dalje traga za srodnom dušom.

Poznato je da se Milena napočetku karijere zabavljala sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, sa kojim je učestvovala u jednom rijaliti programu.

Pročitajte Spala na 43 kg, telo u modricama - Anoreksija je Milenu Ćeranić načisto promenila, pevačica otvorila dušu

Edvard Nalbantjan

 

Ljubav nije opstala, a pevačica je, prema pisanju medija, uplovila u emotivnu vezu sa crnogorskim košarkašem Vladimirom Dašićem

Ljubav Milene Ćeranić bila je zabranjena 

Razlog za veliku zainteresovanost medija njihovom romansom jeste činjenica da je bivši dečko Milene Ćeranić u trenutku kada su stupili u vezu bio oženjen, a kako je prenosio Kurir, Vladimir je trudnu suprugu varao sa pevačicom.

Instagram

 

Nakon nepodnošljivih svađa i ljubomornih scena, ali i pokušaja da spasu odnos, do definitivnog raskida između njih dvoje došlo je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom.

Posle toga o Mileni se malo pisalo u medijima, ali je ona sada u emotivnoj ispovest za Republiku sve priznala.

Pročitajte Trač ili istina - Milena Ćeranić ponovo sa zauzetim muškarcem?

Instagram

 

- Volela sam zauzetog muškarca, prvo sam rekla da sam volela oženjenog, ali je bio zauzet muškarac. Sve se to dešava, ne znam odakle ta osuđivanja, ko da vi niste, svi smo makar jednom ili makar potajno negde voleli zauzete.

Ali super je kada izađeš iz toga i kada niko ne bude povređen. To je iskustvo više i pravite boljim čovekom - rekla je Milena. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading