Milena Ćeranić

Rešila je da premaši i Milicu Pavlović: Milena Ćeranić postala plavuša, mišljenja su podeljena

Autor:

09.04.2023 19:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Milena Ćeranić se odlučila na isti potez kao i koleginica



Pevačica Milena Ćeranić odlučila se da napravi ogromnu promenu u svom izgledu, sudeći po slici koju je objavila na Instagramu.

Ona je iz brinete prešla u plavušu.

Pročitajte Milena Ćeranić konačno priznala - Volela sam zauzetog muškarca, ta veza me učinila boljim čovekom

Nedavno je i njena koleginica, Milica Pavlović uradila istu transformaciju. Međutim, Milena je mnogo dužu kosu prenela u plavu boju, pa se svi pitaju da li se zaista usudila na ovako drastičnu promenu, ili je to samo perika.

Sumnju bude i ranije izajve koje je pevačica davala o svom fizičkom izgledu, te je naglašavala da ona ne bi ništa menjala na sebi.

Podsetimo, Milena Ćeranić je nedavno otkrila da su joj mnogi savetovali da operiše nos, nije želela da podlegne trendovima, jer kako kaže, zadovoljna je svojim izgledom i ništa na sebi ne bi menjala.

- Ništa na sebi nisam radila iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne... 

Pročitajte Trač ili istina - Milena Ćeranić ponovo sa zauzetim muškarcem?

- Međutim, postala sam zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Ja sam i ovako ozbiljno dobra ribetina i silikoni mi nisu potrebni! - ispričala je jednom prilikom Milena.

- Ništa na sebi nisam radila! Zadovoljna sam sobom i nikad ne bih stavila silikone - rekla je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Dragana

10.04.2023 11:59

Plava kosa je vrlo teska za odrzavanje,ali po meni najlepsa. Od kako sam se ofarbala u plavo,perem je uvek sa hidrogenizovanom vodom i nemam problem sa kosom posle blansa.