Trač ili istina - Milena Ćeranić ponovo sa zauzetim muškarcem?

Autor:

11.09.2020 18:21

Foto:

Foto:



Popularna pevačica Milena Ćeranić već godinu dana je u vezi sa Markom Mugošem crnogorskim košarkašem, koji već ima verenicu.

Nekadašnja uzdanica 'Grand produkcije' opet se našla u istoj situaciji kao pre nekoliko godina kada je bila u kombinaciji sa Vladimirom Dašićem, koji je svoju trudnu suprugu varao sa pevačicom, kako prenosi Kurir.

Njihov turbulentan odnos trajao je, s prekidima, nekoliko godina. Milena je sve vreme demantovala da ima bilo šta sa oženjenim košarkašem, ali su ih paparaci uhvatili nekoliko puta zajedno. Tako su nastale fotografije kada je Dašić napuštao zgradu u kojoj Ćeranićka stanuje u Beogradu, nakon što je noć proveo kod nje. Definitivan raskid između njih dvoje usledio je 2018. godine, kada je Vladimir odlučio da ipak ostane u braku sa svojom suprugom.

Bivša supruga Džefa Bezosa Mekenzi Skot najbogatija je žena na svetu!
 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Aug 19, 2020 at 11:35am PDT

Posle toga o Ćeranićki se malo pisalo u medijima. Bila je slomljena zbog prekida odnosa sa crnogorskim sportistom, pa je izbegavala pojavljivanje u medijima, a retko je i snimala nove pesme. Tako je bilo sve do prošle godine, dok nije upoznala Mugošu.

Prema rečima izvora bliskog Mileni, ona se u sedam godina mlađeg košarkaša Mornara iz Bara zaljubila na prvi pogleda, a i ona se njemu dopala. Sasvim slučajno su se upoznali, čuli telefonom a ubrzo i sreli. Od sredine prošle godine su uplovili u romansu, koja i dalje traje, mada, kako priča naš sagovornik Ćeranićka nije zadovoljna trenutnom situacijom sa svojim partnerom. Najviše je pogađa to što joj Marko stalno obećava da će ostaviti svoju verenicu i da će biti samo s njom, ali dosad nije održao reč.

Koliko “košta” preljuba? Džef i Mekenzi Bezos okončali najskuplji razvod na svetu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on Jul 25, 2020 at 10:19am PDT

Milena je zbog toga zaista nesrećna i pokušala je nekoliko puta da prekine odnose sa Mugošem, ali nije mogla. Ni košarkaš ne želi da prestane da se viđa sa pevačicom. Kad god bi ona započela temu o njihovom raskidu, priča anoniman izvor za Kurir, on bi počeo da je moli da to ne čini, pa iznova obećava da će ostaviti verenicu i posvetiti se njoj. Ćeranićka je navodno donekle svesna da se to neće desiti i da će ponovo doživeti istu sudbinu kao i sa oženjenim Dašićem, ali se i dalje nada preokretu s Mugošine strane.

Pevačica i košarkaš za sada se nisu javno oglašavali o spekulacijama domaćih medija.

Pojedini mediji takođe navode da je u svojoj pesmi koju je navodno objavila neposredno po rastanku s Dašićem opisala svoju situaciju sa oženjenim muškarcem.

Stihovi pesme 'Barikada' navodno u potpunosti opisuju njenu situaciju sa Vladimirom Dašićem.