Tanja Savić

Zdravlje Tanje Savić narušeno: Ne smem da pevam, ne znam šta će mi lekari reći...

Autor:

30.10.2023 10:56

Foto:

Foto:

Zdravstveno stanje Tanje Savić narušeno, pevačica završila u bolnici



Tanja Savić nakon svih životnih turbulencija uplovila je u mirnu luku s jedanaest godina mlađim izabranikom Muhamedom Bešićem, te je u poslednje vreme retko možemo videti u javnosti.

Pevačica ne krije koliko je srećna i ispunjena na emotivnom planu, a verenik joj je velika podrška i kada je reč o poslu, pa tako Tanja svakog vikenda vredno nastupa širom regiona. 

Međutim, ovog vikenda otkazala je koncert jer je zdravstveno stanje Tanje Savić veoma narušeno.

Ata Images

 

Savićeva se obratila pratiocima na Instagramu otkrivši da je nastup u Sloveniji otkazan zbog njene bolesti. Kako je opisala simptome, ona je dobila visoku temperaturu i groznicu zbog kojih je privremeno hospitalizovana.

– Dragi moji, imam važno obaveštenje, čujete kakav mi je glas, zbog toga moram da otkažem nastup u Sloveniji.

Zdravstveno stanje Tanje Savić narušio je virus koji vlada

Radovala sam se tom nastupu, znam da ste se i vi radovali, ali ne smem da pevam ovakva, imam temperaturu, za sat vremena idem kod doktora na pregled. Ne znam šta će mi reći – rekla je Tanja, pa najavila ponovni susret sa svojom publikom prvom prilikom nakon što ozdravi.

Instagram

 

Zdravstveno stanje Tanje Savić sada je pod kontrolom, ali se pevačica oseća malaksalo i iscrpljeno pa je tako do daljeg odložila gostovanja.

Pročitajte Ozbiljnije nego što smo mislili - Tanja Savić upoznala dečka sa sinovima, prva zajednička fotografija

Pretpostavlja se da je pevačica pokupila virus koji vlada poslednjih nekoliko nedelja, te je usled oslabljenog imuniteta organizam tako odreagovao. 

Najveća podrška bio joj je upravo izabranik Muhamed, na čiji je nagovor i otišla u bolnicu.

Komentari. (0)

Loading