Milan Stanković

Ništa od monašenja! Milan Stanković se vratio prvoj ljubavi, pomirenje je palo

Autor:

27.02.2024 10:01

Foto: M.M./ATAImages

Foto: M.M./ATAImages

Karijera Milana Stankovića godinama je bila na pauzi, ali tome je, izgleda, došao krajMilan Stanković pre nekoliko godina povukao se u medijsku ilegalu i mir pronašao u duhovnom načinu života.

Mnogo se spekulisalo na temu njegovog zamonašenja zbog čega je karijera Milana Stankovića trpela, ipak, čini se da je svemu tome došao kraj.

Ata Images

 

Kako piše Kurir, pevač je obnovio saradnju sa bosanskim dvojcem Džalom Bratom i Bubom Korelijem te mu oni spremaju novi hit kojim se uskoro vraća na scenu.

Da je sve u najboljem redu kao nekad, svedoči i to što je i sam Džala Brat na svom Instagram profilu pre nekoliko dana tagovao Stankovića i objavio prvu verziju Milanove pesme „Pablo”.

Karijera Milana Stankovića bila je blistava

Kako pomenuti medij dalje navodi, nova pesma kojom će se pevač vratiti posle nekoliko godina pauze na scenu je gotova, pa se samo čeka pravi momenat za predstavljanje publici.

Instagram

 

Ipak, to nije sve što Stanković priprema pred predstojeće leto, već ima u planu još nekoliko pesama koje je sam napisao davnih dana.

Pročitajte Milanu Stankoviću pozlilo, hitno hospitalizovan (foto)

Čini se da će karijera Milana Stankovića tek sada dobiti pravu formu i oblik jer je on nikad spremniji da pokaže sav svoj talenat i umeće jer se uželeo bine i publike.

 

Komentari. (0)

Loading