Milan Stanković

Još samo 10 dana.. Odluka Milana Stankovića je konačna, oglasio se monah manastira

Autor:

17.08.2023 21:30

Foto:

Foto:

Odluka Milana Stankovića o odlasku u manastir je nepokolebljivaŽivot Milana Stankovića dugo intrigira javnost. Gde je, čime se bavi i da li je na putu da se zamonaši pitanja su na koja niko nije imao odgovor, sve do danas.

Instagram

 

Sudeći po rečima monaha jednog manastira u kojem pevač provodi vreme, odluka Milana Stankovića da život posveti veri je nepokolebljiva. 

Pročitajte Napustio je estradu na vrhuncu karijere, i dalje mnogima nije jasno zašto, kada bi se pojavio sve bi stalo

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta.

Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu.

Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Tu odluku je prihvatio kao blagoslov, što i jeste.

 

 

Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta.

U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći - rekao je za Kurir monah, koji se dotakao i Milanovog boravka u manastiru.

Pročitajte Fotografija koja je uzburkala javnost - Ovako izgleda muzička zvezda nakon jednogodišnjeg boravka u manastiru (foto)

-  Milanova majka, sestra Milena, kod nas je bila oko mesec dana, možda malo više. Bratija joj je čitala molitve, a jeromonah ju je pomazivao i svetim uljem.

Sa svojim sinom po telu sestra Milena je redovno prisustvovala i bogosluženjima u crkvi. Sila božja se u nemoći pojavljuje, pa je tako i njoj boravak ovde prijao, te je dobila duhovno i fizičko okrepljenje.

Andreja Damnjanović

 

Milanu je to bilo jako važno da i majku privede Bogu i crkvi. Njemu je čudo koje je doživeo ovde otvorilo nove duhovne horizonte - zaključio je monah za pomenuti medij. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading