Milan Stanković

Konačno otkriveno: Poznata pevačica razrešila misteriju, evo šta se dešava sa Milanom Stankovićem

Autor:

15.12.2022 13:45

Foto:

Foto:

Milan Stanković poslednjih nekoliko meseci značajno je promenio stil života, a o njegovom povratku na muzičku scenu još uvek se ništa ne zna. Poznata pevačica otkrila je istinu o njegovom životu



Život Milana Stankovića dugo intrigira javnost. Gde je, čime se bavi i da li je na putu da se zamonaši pitanja su na koja niko nije imao odgovor, sve do danas.

Pročitajte: Fotografija koja je uzburkala javnost - Ovako izgleda muzička zvezda nakon jednogodišnjeg boravka u manastiru (foto)

Instagram

 

Naime, Leontina Vukomanović je u intervjuu za Blic ispričala da se čula sa Milanom i otkrila detalje njihovog razgovora:

- Čuli smo se u oktorbu. U kontaktu smo svakako. Moram priznati da to sve što se piše u medijima nije toliko tačno. Milan je na jednom putu čistote duše. Prošao je sve i svašta u radnoj mladosti kao što je to estrada. Bila su tu razna podmetanja, loši ljudi, zloba... Bilo mu je potrebno smirenje – rekla je pevačica i dodala.

Pročitajte: Poznati pevač iznenadio sve - Pokazao sestru koja je prava lepotica

Instagram

 

- Nisam shvatila da je monah iz našeg dopisivanja. On je dečko koji veruje u ljude i dobrotu. Želim mu da ostane takav i da ga ne ometamo – ispričala je Leontina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading