Milan Stanković

Poznati pevač iznenadio sve: Pokazao sestru koja je prava lepotica

Autor:

31.10.2022 12:20

Foto:

Foto:

Pevač Milan Stanković pokazao sestru i oduševio sve



Jedna od najpoznatijih Zvezda Granda, pevač Milan Stanković, svoj privatan život i porodicu drži dalje od očiju javnosti, ali s' vremena na vreme podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram sliku sa svojom sestrom. Mnogi ne znaju da poznati pevač ima mlađu sestru Nastasiju, koja je izrasla u pravu lepoticu. Osim fizičke sličnosti koja je vidljiva, Milan i Nastasija su jako vezani. Oboje su završili istu stručnu srednju školu, medicinsku, samo što je Nastasija odlučila da nastavi i posveti se pozivu medicinara.

Instagram screenshot @milanstankovic

 

 

 

Pročitajte Ljubavni uzleti i brodolom - "Milan je čudo, ne treba mi baja"

 

Mlada Nastasija radi u bolnici, dok je poznati pevač kada je bila cela situacija oko korona virusa u jednom intervjuu za emisiju "Premijer-Vikend Specijal", istakao da se boji i da strahuje za nju usled neizvesnosti i posla kojim se bavi: "Ja sam noćima istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno, jer mi je sestra medicinsksa sestra zaposlena u toj sferi. Kada mi je poslala prvi put sliku sa svim onim, ja sam se uplašio, ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao", izjavio je tom prilikom pozanti pevač.

Milan je na gore pomenutoj mreži Instagram ispod fotografije sa Nastasijom, napisao u opisu: "Nastasija moja sestra kraljica, lepota, ponos, dobrota, ludača i duša", dok su se u nastavku nizali komentari: "Joj koliko je slatka joj", Woow prelijepi ste", "Najlepši", "Nema reči kojima se može opisati ova 2 predivna bića", "I naša omiljena sestrica iz Tiršove", "Prelepa devojka" i mnogi drugi.

Instagram screenshot @milanstankovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading