Nekad i sad...

Napustio je estradu na vrhuncu karijere, i dalje mnogima nije jasno zašto, kada bi se pojavio sve bi stalo

Autor:

23.07.2023 14:00

Foto:

Foto:

Dečak sa slike danas vodi jedan sasvim miran i povučen život, da li ga prepoznajete?



Nekad i sad...

Kada se dečak sa slike pojavio u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, svojim glasom i pojavom osvojio je srca brojne publike.

Mladi momak, vretenaste građe sa plavom kosom i šiškama, bio je jedan od favorita u sezoni Zvezda Granda 2007. godine u kojoj je stigao do superfinala.

Rođen je 9. septembra 1987. godine i do sada je objavio dva studijska albuma.

Predstavljao je Srbiju u Oslu u Norveškoj na izboru za pesmu Evrosonga 2010. godine, a onda je na vrhuncu karijere jednostavno nestao. 

Printscreen Instagram/estradni vremeplov

 

- Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke.

Primetila je da sam umoran i rekla mi je: ‘Sačuvaj dušu‘ - priznao je pevač pre nekoliko godina za domaće medije. 

Pročitajte Godine su učinile svoje - Anastasija je sa samo dve godine postala manekenka, nećete verovati kako danas izgleda

Kako je nedavno pisao "Stars" pevač je u periodu tokom i neposredno nakon pandemije koronavirusa vodio bitku za zdravlje svoje majke.

U manastiru Podmaine boravio je i po nekoliko meseci u kontinuitetu, gde se molio za zdravlje svoje majke koja je i sama u manastiru pored Budve provela oko mesec dana.

Nakon povratka iz manastira, otišli su na redovnu zdravstvenu kontrolu, gde im je saopšteno da se bolest potpuno povukla.

Instagram

 

Iako su i doktori bili zatečeni, njih dvoje su ovo shvatili kao svojevrsno čudo, koje se desilo zbog njenog boravka u svetinji i čitanja brojnih molitvi za zdravlje.

Sve ovo Milanu Stankoviću bio je znak od Boga da u ovom manastiru treba da provede ostatak života i da je ovo jedini način da mu zahvali za čudesno ozdravljenje svoje majke, koja mu je uvek bila najveća podrška i uzor u životu, naveo je ovaj medij.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading