Nekad i sada

Neodoljivi dečak izrastao u fatalnog zavodnika, njegov ljubavni život puni novinske stupce, a evo čime je osvojio naciju

Autor:

06.11.2023 10:55

Foto:

Foto:

Šta mislite ko je neodoljivi dečak sa slike?Kako su poznati izgledali kao deca mnoge zanima, te je stoga nekad i sad jedna od vaših omiljenih rubrika.
Kada smo na Instagramu ugledali fotografiju glumca sa slike nismo mogli da odolimo, a da ne podelimo sa vama.

Instagram

 

U vreme kada je nastala ova fotografija glumac sa slike imao je manje od godinu dana. Danas je jedan od najpoznatijih i najtalentovanijih glumaca u Srbiji koji je nanizao brojne zapažene uloge i omiljen je među ženskom populacijom.

Budući da slovi za jednog od najpoželjnijih neženja o njegovom ljubavnom životu često se piše i nagađa koja dama mu je osvojila srce.

Pročitajte O njenoj vezi sa Milanom Marićem svi su pričali... Bjelina ćerka iskrena - Znam šta sam radila

Pisalo se o ljubavi sa ćerkom Dragana Bjelogrlića Mijom, mada te navode ni jedno ni drugo nisu potvrdili, a bio je u vezi sa 20 godina starijom glumicom Ninom Violić.

Instagram

 

Glumac sa slike odigrao je maestralne uloge u pozorištu, ali i u domaćim serijama: "Državni službenik", "Pad", Jutro će promeniti sve"...

Posebnu pažnju medija dobio je nakon glavne uloge u filmu "Toma" nakon kojeg je njegova popularnost dobila novu dimenziju. Sigurni smo da ste sada već sigurni da je neodoljivi dečak sa slike Milan Marić.

Ivana Todorović

 

 

 

Komentari. (0)

Loading