Ana Bekuta

Dijeta Ane Bekute skida 12 kg, uvek ste siti, jelovnik ima tri ključna sastojka

Autor:

11.11.2023 20:05

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Dijeta Ane Bekute skida kilograme kao od šale



Nije tajna da je Ana Bekuta dugo vodila bitku sa kilogramima, a jednom prilikom je govorila o tome kako je uspela da liniju dovede u red.

- Rešila sam da se uhvatim ukoštac sa kilogramima – u najvećoj meri iz zdravstvenih razloga. Primetila sam da teže dišem, da me guše kilogrami – ispričala je Ana svojevremeno.

Pevačica je otkrila da je pre dijete imala povišen holesterol i hipertenziju, ali zbog brojnih obaveza nije imala vremena da se bavi skidanjem kilograma, a onda je presekla i posvetila se posebnom režimu ishrane zahvaljujući kome je izgubila 12 kilograma za tri meseca, pa su svi želeli da čuju koja je dijeta Ane Bekute.

Luka Šarac

 

– Radovalo me je to što publika meni nije zamerala višak. A ja nisam patila zbog toga, prosto nisam imala ni vremena da se na taj način obraćam sebi u ogledalu jer bilo je mnogo posla. A ni porodica nije sugerisala da treba da oslabim jer sam ja ‘svojim najbližima uvek lepa’ – istakla je ona.

Pročitajte I sa 64 godine prati trendove - Ana Bekuta u helankama, vunene cipele su posebna priča (foto)

Dijeta Ane Bekute dala je rezultate onda kada je pevačica počela striktno da se pridržava režima ishrane koju je pripremila dijetetičar Jovana Srejić Ferluga.

Dan 1

Doručak: musli.

Ručak: piletina sa kelerabom.

Večera: krem supa od kukuruza i 2 ražana dvopeka.

Photo by Life Of Pix from Pexels

 

Dan 2

Doručak: parfe od jogurta sa borovnicama i ovsenim pahuljicama.

Užina: nekoliko kolutova ananasa.

Ručak: 200 g dinstana boranije i 150 g ispečenog pilećeg belog mesa.

Užina: 2 kivija, 20 g badema, šolja jogurta.

Večera: potaž od bundeve i šargarepe i 3 ražana dvopeka.

Pročitajte Skromna, prirodna i mršava - Ovako je Ana Bekuta izgledala pre 50 godina (foto)

Dan 3

Doručak: čia puding sa borovnicom i kokosom.

Užina: 2 kivija.

Ručak: ćušpajz od šargarepe.

Užina: 2 kivija, 20 g badema.

Večera: 2 porcije potaža od karfiola i brokolija.

Photo by Aneta Pawlik on Unsplash

 

Dan 4

Doručak: ovsena kaša sa voćem i jezgrastim voćem.

Užina: 2 kivija, 20 g badema, šolja jogurta.

Ručak: zimska salata i 200 g grilovanog pilećeg belog mesa.

Užina: kivi, 20 g badema, šolja jogurta.

Večera: 2 porcije potaža od tikvica i 3 ražana dvopeka.

Dijeta Ane Bekute ima tri ključna sastojka

Dan 5

Doručak: musli.

Užina: 2 kivija i 20 g badema.

Ručak: piletina sa kupusom.

Užina: krastavac.

Večera: 2 porcije potaža od spanaća.

Tri ključna sastojka su maslinovo ulje, na kome je Ana pripremala sve obroke, kao i biber i kurkuma.

Komentari. (0)

Loading