Bojana Stamenov

Dijeta Bojane Stamenov skida čak 70 kilograma, a jedete zasitne obroke

Autor:

06.11.2023 09:59

Foto: Profimedia/Ata Images

Foto: Profimedia/Ata Images

Dijeta Bojane Stamenov dala fantastične rezultate



Bojana Stamenov poznata je kao pevačica raskošnog glasa, ali i kao veliki gurman koji je dugi niz godina vodio bitku sa viškom kilograma.

Kada je shvatila da je zbog kilaže ugrozila zdravlje odlučila je da okrene novi list i rešila da se ozbiljno pozabavi tim problemom, pa je dijeta Bojane Stamenov dala ozbiljne rezultate.

Boško Karanović

 

Ona je u emisiji "RTS Ordinacija" iskreno govorila o razlozima zbog kojih je imala prekomernu težinu, ali i u procesu transformacije tokom kojeg je morala potpuno da promeni ne samo jelovnik nego i životne navike.  

- Zbog nastupa i koncerata nisam redovno jela, ali su najveći problemi bili obilne porcije i vrsta hrane. Kad sam u julu 2020. shvatila da mi je šećer čak 27.7 i da sve slabije vidim, shvatila sam da mi je zdravlje ozbiljno ugroženo.

Pročitajte Bojana Stamenov više ne živi u Beogradu - Selidba je bila logičan korak u procesu transformacije

Dijeta Bojane Stamenov sredila je i njeno zdravstveno stanje

 Postala sam agresivna, ljuta, reagovala sam na sve. Pomoć sam potražila od endokrinologa. 

Ata Images

 

Konačni rezultat bio je neverovatan, uz pomoć plana ishrane smršala sam više od 70 kilograma za četiri meseca, uz tri obroka dnevno i svaki je bio zasitan.

Za doručak sam jela tri pržena jaja i salatu od krastavca i paradajza, za ručak 250 grama pečenog pilećeg mesa, salatu i voće, dok je večera bila svedenija, ovsene pahuljice sa kiselim mlekom, ili integrali rižoto sa pečurkama, salatu ili neku ribu.

 

Komentari. (0)

Loading