Eva Longorija

Smršala 20 kilograma uz poseban jelovnik: Dijeta Eve Longorije će vas prepoloviti

Autor:

14.10.2023 15:57

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Foto: Photo by Amy Sussman/Getty Images

Izgled Eve Longorije uz pomoć ove dijete je savršen



Iako važi za jednu od najlepših žena sveta, „džepna venera“ mnogi kažu, Eva Longorija, susreće se sa problemima kao i sve druge žene.

Nakon porođaja ostali su joj trudnički kilogrami, pa je izgled Eve Longorije često bio na meti negativnih komentara.

Guliver Getty Images

 

Zvezda serije „Očajne domaćice“ nakon trudnoće nabacila je preko 20 kilograma zbog čega je često trpela zlurade komentare na račun svog izgleda.

Međutim, atraktivna latina našla je način da svoje telo dovede do perfekcije i vrati liniju koju je imala pre trudnoće uz pomoć zabavnih aktivnosti, ali i redukovane ishrane.

Pročitajte Ulepšala nam dan - Pokazala više nego što je htela

Za izgled Eve Longorije zaslužna je zdrava ishrana

Naime, Eva je trenirala redovno, trčala, vozila bicikl, išla u teretanu, radila pilates i jogu. Osim toga korigovala je svoju ishranu pa se na njenom meniju nalazilo isključivo voće i povrće.

 

 

Izgled Eve Longorije u petoj deceniji savršen je zahvaljujući konzumiranju namirnica organskog porekla, a najčešće su to spanać, brokoli i prokelj.

Ona izbegava ugljene hidrate, ali je ipak jedan dan odvojila za famozni „cheat day“ kada sebi dopusti picu ili čips. Slatkiše ne jede jer ih, kako je navela, ne voli.

Pročitajte Seksi izdanje koje nismo očekivali - Eva Longorija slobodna kao nikada do sada!

Za doručak obično jede kajganu od belanaca i sveže voće. Za ručak ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari.

Kao užinu posle ručka obično jede svež krastavac začinjen limunovim sokom, krišku jabuke sa sirom ili puterom od kikirikija, a voli da jede i jogurt od vanile.

 

 

Za večeru najčešće bira barenu ribu i povrće, a najviše voli lososa u kombinaciji sa šparglama. Više puta je isticala da nije preskakala treninge, a jednom prilikom je objasnila da je, ako želite vidljive rezultate, važno da vežbate najmanje tri puta nedeljno, a idealno bi bilo pet puta.

 

Komentari. (0)

Loading