Berguzar Korel

Ima 40 godina i troje dece, a savršenu liniju: Dijeta Berguzar Korel čini čuda

Autor:

30.11.2023 21:15

Foto:

Foto:

Izgled Berguzar Korel iz godine u godinu ne prestaje da oduševljavaJedna od omiljenih turskih glumica Berguzar Korel (40), otkako se pojavila, nalazi se na listama najlepših i najzgodnijih žena.

Iako ima troje dece i na pragu je pete decenije, izgled Berguzar Korel i dalje ostavlja bez daha, a mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom.

Naime, tajna njene vitkosti krije se u izbalansiranoj ishrani i redovnom treniranju, o čemu je jednom prilikom govorila.

- Svoju vitkost dugujem redovnom treniranju.

Pročitajte Pričalo se da je vara sa Merjem Uzerli... Berguzar nije ostala dužna Halitu

Da slučajno ne bih preskočila koji trening, angažovala sam ličnog trenera koji je sa mnom čak i kad sam na letovanju - otkrila je Berguzar svojevremeno.

Iako je neko ko voli sport, ima dana kada ni njoj nije do treninga, ali ona ima rešenje kako da i tada ostane aktivna.

- Onih dana kada baš ne mogu da treniram, obavezno prepešačim najmanje šest kilometara – dodala je ona.

Za dobar izgled Berguzar Korel zaslužna je i hidratacija

Osim toga glumica se trudi da uvek bude hidrirana, te tako dnevno popije 1,5 litar vode. Kada je reč o ishrani, na njenom meniju su zastupljene samo organske namirnice, i to pažljivo birane i s funkcijom da se ubrza topljenje masnoća.

Pročitajte Poslastica koja budi sva čula - Mafini po Šeherezadinom receptu

– Moja ishrana je bogata mahunarkama i namirnicama koje sadrže proteine koji sagorevaju masti. Radi ravnoteže, zastupljeni su i ugljeni hidrati, ali samo kroz kuvani pirinač – ispričala je Berguzar.

 

Komentari. (0)

Loading