Marina Ćosić

Izbacila samo jednu namirnicu i transformisala se za 15 dana: Svi žele da probaju dijetu Marine Ćosić

Autor:

06.10.2023 15:58

Foto:

Foto:

Dijeta Marine Ćosić daje odlične rezultate



Glumica Marina Ćosić prava je prirodna lepotica. Ona je oduvek važila za atraktivnu ženu, a svoj status je opravdala i kada je posle rođenja ćerkice Sofije rekordnom brzinom vratila devojačku liniju.

Međutim, glumica je očito odlučila da dodatno poradi na sebi, te da svoje zdravlje, ali i telo dovede u najbolju moguću formu, pa je dijeta Marine Ćosić preko noći postala hit na mrežama.

ATA Images

 

Naime, mlada mama je sa svojim pratiocima podelila vest da je izbacila šećer, kao i da je korigovala ishranu.

Marina je čvrsto rešila da se odrekne slatkiša, a želi i druge da inspiriše na ovaj potez.

Pročitajte Ručak Marine Ćosić kandidat za recept godine, dosta više foliranja (video)

– Novi izazov za narednih 10 dana je: izbacivanje šećera. Šta to znači? Nema čokolade, keksa, torti, kolača, pudinga, sutlijaša, griza, sladoleda, šećera u kafi itd…

Onima kojima je to nezamislivo neka ubace ceđeni sok u toku dana, idealno limun, jedan limun na 750/1L vode, i pijte da bi vam bilo lakše. Ako je baš ozbiljna kriza, kockica najcrnje čokolade na jezik i da se posisa, tako će duže da traje”, savetuje glumica i nastavlja:

Instagram

 

„Cilj izbacivanja šećera je da istražite koliko šećer vlada našim organizmom i potrebama, posebno ako ste naviknuti na velike količine, ali dan po dan, zato imamo 10 dana.

Ne jedem šećer već petnaestak dana, s jednim prekršajem prošle nedelje na večeri koji je za mene bio sledećih par dana sa posledicama i rekla sam da to sebi više neću da dozvolim.

Pročitajte Odrekla se ovih namirnica i smršala za četiri meseca - Ovo je dijeta Aleksandre Prijović posle koje se kilogrami ne vraćaju

Zato sinoć nisam pojela ni komadić kolača, a i ni jedan ugljeni hidrat, mada to nije izazov izazova. Verujte u sebe. Vi ste jači od zavisnosti, jer šećer stvara zavisnost.

Posle pet dana ćete osetiti neverovatne promene u raspoloženju i bistrini uma, a kamoli nakon 10, zato hajte, pridružite se i idemo u susret 2024. jači nego ikada”, poručila je glumica.

Instagram

 

Dijeta Marine Ćosić daje rezultate samo ako ste dosledni

Glumica je svojim pratiocima poželela dobro jutro uz podsetnik na šta još treba da obrate pažnju.

„Danas nastavljamo i, da podsetim, ništa što ima šećer nije dobrodošlo – videćete ako čitate ambalaže, koliko skrivenog šećera ima u raznim prehrambenim proizvodima i koliko mora da se vodi računa o dnevnoj unetoj količini”, zaključila je Marina čiji su plan ishrane sledili mnogi.

Komentari. (0)

Loading