Bogdana Ražnatović

Dva porođaja su učinila svoje: Bogdana Ražnatović uslikana u kupaćem kostimu, ovo je zaista ona (foto)

Autor:

15.08.2023 19:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Bogdane Ražnatović svi komentarišu, evo kako Cecina snajka izgleda posle drugog porođaja



Da smo na fotografiju koju ćete videti u nastavku teksta naleteli ne znajući o kome je reč, ni na trenutak ne bismo pomislili da je ova žena pre četiri meseca postala mama.

ceca show printscreen

 

Budući da je Bogdana Ražnatović 17. aprila rodila drugog sina, mnoge je iznenadilo to što je u rekodnom roku uspela da povrati devojačku liniju, pa izgleda kao da i nije bila trudna.

Pročitajte Uz pomoć ovog trika je Bogdana Ražnatović uspela da smrša posle drugog porođaja

Naime, na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija na kojoj Bogdana ponosno pozira u trava zelenom kupaćem kostimu koji joj stoji kao saliven. 

Instagram

 

Izgled Bogdane Ražnatović posle dva porođaja najbolji je dokaz tvrdnje da „telo pamti“.

Ona je kao tinejdžerka počela da trenira košarku i bila je deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na „Prvenstvu Evrope“. 

Pročitajte Braća Ražnatović - Prve fotografije Željka i Krstana, ovo je ljubav

Sa ekipom „Radivoje Korać“ dve godine kasnije osvojila titulu prvaka Srbije u košarci, a zatim je sa Koraćem bila i viceprvak „Ženske regionalne lige“ i finalista Kupa „Milan ‒ Ciga Vasojević“.

Mirko Tabašević

 

Zbog teške povrede je 2015. godine rešila da se povuče iz profesionalnog sporta nakon čega je upoznala sadašnjeg supruga Veljka Ražnatovića kome je podarila dva sina - Željka i Krstana

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading