Željko i Krstan

Braća Ražnatović: Prve fotografije Željka i Krstana, ovo je ljubav

Autor:

22.05.2023 20:00

Foto:

Foto:

Sin Veljka Ražnatovića Željko nedavno je dobio društvo za igru, brata Krstana, njih dvojica su neodoljivi



Sin Veljka Ražnatovića Krstan došao je na svet pre mesec dana. Veljkova supruga Bogdana porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a budući da je beba dobila najbolje ocene ponosni tata je suprugu i sina ubrzo izveo iz porodilišta.

ATA Images

 

Usledilo je slavlje koje je trajalo do zore, a onda mirni porodični dani u Titelu gde srećna porodica živi. Cecin sin je u više navrata istakao da ne voli Beograd, te da će svoje naslednike odgajati u manjoj sredini, a upravo u Bogdaninom rodnom mestu prvenac poznatog para Željko stvara nezaboravne uspomene iz detinjstva.

Pročitajte Ne svraćam u Beograd! Veljko sve priznao, Ceca mu preko medija poručila samo jedno 

ceca show printscreen

 

Sada je stariji sin Veljka Ražnatovića dobio društvo za igru, pa sa radošću provodi vreme sa malim bratom čemu svedoči fotografija sa društvenih mreža.

Naime, mali Željko izveo je brata u šetnju, a trenutak dok gura Krstana u kolicima sa neodoljivim osmehom na licu pobrao je brojne simpatije na Instagramu.

Pročitajte Veljko Ražnatović prelomio, ovo će učiniti čim se rodi Krstan

Inače, slavni bokser nedavno je progovorio o domu u Titelu, a osvrnuo se i na to kako balansira između karijere i privatnog života.

printscreen

 

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo – rekao je Ražnatović za "Ceca show".

Veljko Ražnatović je takođe istakao da namerava da otvori bokserski kamp za decu. Bokserski kamp za decu biće pristupačan za sve, jer smatra da je sport bitan za odrastanje dece.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading