Veljko Ražnatović

Ne svraćam u Beograd! Veljko sve priznao, Ceca mu preko medija poručila samo jedno

Autor:

19.05.2023 21:05

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović biznis je duže vreme čuvao u tajnosti, ali je došlo vreme da javnost sve saznaVeljko Ražnatović posle rođenja drugog sina Krstana, odlučio je da svoj dugo sanjani san spovede u delo. 

Naime, otkako se oženio Bogdanom, rodni Beograd zamenio je Titelom, odakle je njegova supruga.

Slavni bokser tamo živi mirnim porodičnim životom.

ATA Images

 

Iako živi u Titelu, Veljko gotovo svaki dan putuje za Novi Sad kako bi odradio svoj trening, ali u poslednje vreme Veljko trenira u Beogradu jer je tu Bogdana sa bebom.

Pročitajte Veljko Ražnatović prelomio, ovo će učiniti čim se rodi Krstan

- Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. Sada sam ovde jer mi je beba tu, a u Titelu mi je i farma i posao i sve ostalo - kaže Ražnatović za "Ceca show".

U budućnosti Veljko Ražnatović biznis vidi i u tome da pokrene bokserski kamp za decu.

Kako je prvak Srbije u boksu u kruzer kategoriji istakao, bokserski kamp koji pokreće za decu biće pristupačan za sve, kao i da se odlučio za to jer je sport bitan za odrastanje svakog deteta.

ATA Images

 

Da će Veljko uskoro imati novi posao, njegova majka Ceca saznala je upravo iz medija. 

- Nisam upućena, ne stižem da ga vidim a kamoli da podelimo obaveze i planove. To je divno svakako - prokomentarisala je Ceca u svom šou programu i sinu dala punu podršku. 

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Peconi

22.05.2023 12:54

,, Slavni bokser" ???? Koji je to uspeh postigao pa da ga tako nazivaju? Koga će on da uči plemenitoj veštini, kad je i on sam još uvek uči?