Ceca Ražnatović

Smršajte posle praznika: Dijeta Cece Ražnatović daje najbolje rezultate

Autor:

07.01.2024 17:47

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Dijeta Cece Ražnatović će vas oduševiti



Izgled folk dive Cece Ražnatović već godinama je besprekoran. Iako ima 50 godina i dvoje dece, njena vitka linija i danas ostavlja bez daha.

Tajna nije samo u genetici, već je dijeta Cece Ražnatović razlog zbog kojeg pevačica ponosno može da prošeta gotovo svaku haljinu.

Ata Images

 

Dijeta Cece Ražnatović daje fenomenalne rezultate

Muzička zvezda do skoro nije vodila računa o ishrani, ali nedavno je izjavila da je počela da se goji, pa je morala da uvede izvesne promene.

- Pre izvesnog vremena počela sam da se gojim. Suočila sam se sa sobom i rekla sebi da želim, pre svega, zdravije da živim.

Pročitajte Neprospavane noći ostavile traga - Ovo je Ceca Ražnatović bez šminke (video)

Posetila sam sjajnu nutricionistkinju koju godinama znam – otkrila je Ceca u jednom intervjuu.

Kao veliki ljubitelj mesa i salate nije joj bilo lako da se navikne na novi režim ishrane i uskladi obroke sa poslovnim obavezama.

– Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko se sati jede. Između svakog obroka mora da prođe tri do četiri sata – objasnila je pevačica i dodala da treba biti umeren u svemu.

Miloš Nadaždin

 

Kako je neko ko ne može da odoli slatkišima, pre nego što pojede nešto slatko Ceca se konsultuje sa svojom nutricionistkinjom Anom Petrović.

Za doručak jede ovsene pahuljice sa voćem i čia semenkama, za ručak je na njenom stolu orada sa zelenom salatom, dok je za večeru potaž od bundeve, prenosi hellomagazin.rs.

Komentari. (0)

Loading