Eva Longorija

Ulepšala nam dan: Pokazala više nego što je htela

Autor:

24.07.2022 20:00

Foto:

Foto:

Vitka linija Eve Longorije: izvajano telo u petoj deceniji



Vitka linija Eve Longorije: znosna, lepa i bez šminke. Američka glumica koja ima španske korene, najširoj javnosti je poznata po svojoj ulozi u seriji „Očajne domaćice“ koja se prikazivala od 2004. do 2012. godine u kojoj je igrala Gabrijelu Solis koja je osvojila gledaoce svojom ulogom, u ovoj humorističkoj TV drami koja je imala i kriminalističke elemente. Osim glumom, zapala je za oko svojom lepotom i šarmom, mada je poznata glumica upravo tako zaplovila u glumačke vode, preko manekenske karijere, kada je svojevremeno krasila strane modnih magazina kao što je: Vogue i Harper Bazar. Ona se pored glume bavi i produkcijom i režijom televizijskih serija, a jedna od zapaženijih je svakako bila „Opake služavke“, koja je pratila život četiri žene latinoameričkog porekla u srednjim godinama koje se bore protiv neravnopravnosti latinskog stanovništva u SAD.

Profimedia

 

 

Pročitajte Eva Longorija nikad bolje nije izgledala: Kupaći otkrio ovaj spektakl!

 

Eva Longorija je neko ko je osim velikog uspeha u svetu umetnosti, filma i televizije, predstavnik globalnih kozmetičkih brendova, kao što je Loreal Paris sa svojom linijom za negu kose, čija je ona zaštitno lice. Zanosna glumica je udata za Jose Antonia „Pepea“ Bastona Patinu televizijskog magnata Televise, najveće meksičke multimedijske kompanije za masovne medije u Latinskoj Americi i zemljalma španskog govornog područja. Par se verio 2015. godine u Dubaiju, a venčao se 2016. godine u Valle del Bravu u Meksiku, nakon čega su dve kasnije 2018. dobili sina Santiaga Enriquea Bastona, sa kojim žive u Kaliforniji.

Gluimica je osim u umetnosti, prisutna u aktivizmu podržavajući razlićite dobrotvorne ustanove i akcije, kao što su ustanove za osobe sa invaliditetom. Ona letnje dane provodi na obalama Mediterana i u Marbelji, obilazeći i šetajući gradom sa prijateljima i sinom koji joj pravi društvo. Zajedno degustirajući specijalitete, krstareći lepim, plavim morem, a nedavno je svoje pratioce osim fotografija u kupaćim kostimima, večernjim, elegantnim haljinama, prilikom sunčanja na jednoj od plaža pokazala izvajanu figuru i vitku liniju iako je u petoj deceniji života.

 

Instagram screenshot @evalongoria

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading