Nataša Aksentijević

20 kg manje bez gladovanja: Evo kako je Nataši Aksentijević to pošlo za rukom

Autor:

02.11.2023 18:30

Foto: Foto: Maša Pavlović

Foto: Foto: Maša Pavlović

Nataša Aksentijević smršala je 20 kilograma kada je korigovala ishranu



Nataša Aksentijević godinama kuburi sa viškom kilograma, a pre dve godine ušla je u projekat kada je trebalo da smrša 50 kilograma.

Voditeljka je angažovala nutricionistkinju koja joj je objasnila gde greši u ishrani i šta treba da promeni, pa je zahvaljujući savetima profesionalca Nataša Aksentijević smršala i to 20 kilograma.

Instagram

 

- U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj.

Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju – šaljivo je rekla u svom stilu jednom prilikom Nataša.

Pročitajte Nataša Aksentijević progovorila o porodičnom sukobu, smogla je snage

Zahvaljujući novom režimu ishrane Nataša Aksentijević smršala je tada više od 20 kilograma.

Njen meni se sastojao od hrane koja je obilovala povrćem, a uz to je imala izbalansirane obroke i bavila se fizičkom aktivnošću.

- Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim, ja sam trenirala.

Instagram

 

Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim - ispričala je voditeljka jednom prilikom na televiziji K1.

Iako je tada Nataša Aksentijević smršala 20 kilograma, ne namerava na tome da se zaustavi, ali trenutno nije na ovom režimu ishrane.

Pročitajte Ponosna mama - Nataša Aksentijević pokazala ćerku, Helena je kao anđeo (foto)

- Trenutno nisam na dijeti, ali nadam se da ću nastaviti. Želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem, to sam tako odredila, jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju.

Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi, nego da treniramo kako bismo naš organizam držali u punoj snazi – izjavila je nedavno voditeljka.

Komentari. (0)

Loading