Nataša Aksentijević okreće novi list - Glumica sve oduševila zacrtanim ciljem

Autor: Lana Dedić

22.01.2021 20:00

Foto: Luka ŠaracGlumica i voditeljka Nataša Aksentijević odlučila je da objavi rat neželjenim kilogramima i da u ovoj godini liniju dotera do savršenstva. Ona je gurman koji istinski uživa u hrani, a svoje dogodovštine iz kuhinje redovno deli sa pratiocima na Instagramu. Glavni razlog za mršavljanje je briga o zdravlju, pa tek onda izgled. (Pročitaj: Savršenu liniju Iva Štrljić pripisuje čvrstom karakteru, a za doručak preferira ovaj slatkiš)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Aksentijevic (@natasaaksentijevic)

Sladoled, testo i čokoladni krem su nešto čemu teško može da odoli, a poznato je da su baš to namirnice koje dovode do gojenja i gomilanja masnih naslaga.

Svoju odluku da prepolovi kilažu donela je krajem prošle godine, o čemu je otvoreno govorila. Za ostvarenje plana predvidela je period od godinu dana, a svesrdnu podršku joj pružaju svi oni koji je prate na društvenoj mreži. (Pročitaj: Kako je Adel smršala 45 kilograma)

Glumica se često šali na račun svoje "opsesije" hranom.

Nataša Aksentijević planira drastično mršavljenje

Kako bi sebe dodatno motivisala na putu kojim tek kreće, Nata je nedavno objavila i fotografiju u kupaćem kostimu. To će je odvratiti od ideje da odustane onda kad postane teško.

-Velika je borba ispred meme. To se ne žalim, to sam se pohvalila. Daću sve od sebe. Sve to radiću javno, zato što ako bude postojala samo jedna osoba kojoj bude lakše sa mnom da prolazi kroz istu borbu, ako samo jednoj osobi pomognem na tom putu; za mene će to biti uspeh. Zanemarimo estetiku, o zdravlju je reč. Puno vas volim i žešće me je sramota što sam vam objavila ove fotografije, ali znam da ćete razumeti moje razloge - iskrena je ona.

Svoju nameru da prepolovi kilažu Nataša će verovatno realizovati kroz TV emisiju, a ceo proces biće sproveden uz pomoć stručnjaka iz različitih oblasti. Nutricionista, trener, lekar i javne ličnosti koje su takođe imale problem prekomerne težine pomoći će joj da smrša, a gledaoci će sve to moći da prate iz nedelje u nedelju.

Na drastično mršavljenje u 2020. se odlučila i glumica Rebel Vilson koja je uz promenu životnih navika, zdravu ishranu i naporno vežbanje uspela da smrša čak 27 kilograma. (Pročitaj: Ovo je definitivno bila njena godina – Glumica ostvarila zacrtani cilj)

Lana Dedić

Autor