Nataša Aksentijević

Nataša Aksentijević progovorila o porodičnom sukobu, smogla je snage

Autor:

24.10.2023 11:58

Foto:

Foto:

Roditelji Nataše Aksentijević ćerku su ostavili bez nasledstva



Poznato je od davnina da je imovina najčešća tema za svađu i narušene porodične odnose. U to se uverila Nataša Aksentijević, o čemu je smogla snage i progovorila javno.

Roditelji Nataše Aksentijević ćerki nisu ostavili ništa u nasleđe, već su sve prepisali njenom bratu, što je glumica prokomentarisala u više navrata.

Instagram

 

Od kada se pojavila na glumačkom nebu, svi je znaju kao Aksentijević, što je njeno udato prezime. Retko ko, odnosno gotovo niko ne zna da se ona do udaje prezivala Miljuš.

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već deset godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža.

Roditelji Nataše Aksentijević učinili su nešto što im ćerka nikada neće oprostiti

- Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću - rekla je Nataša pre izvesnog vremena.

Foto: Maša Pavlović

 

Porodični odnosi, nažalost, kao u mnogim domovima na našem podneblju, i kod glumice su očito narušeni. Na pitanje zašto je moralo do toga da dođe, ni ona ne može da pronađe adekvatan odgovor.

Jednostavno, roditelji Nataše Aksentijević odlučili su da je liše svega.

Pročitajte Ponosna mama - Nataša Aksentijević pokazala ćerku, Helena je kao anđeo (foto)

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima… I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka jednom prilikom za Story.

 

Komentari. (0)

Loading