Koraima Tores

Baš pred dolazak u Srbiju Kasandra promenila lični opis (foto)

Autor:

23.04.2024 17:34

Foto: YouTube printscreen

Foto: YouTube printscreen

Izgled Koraime Tores danas je dosta drugačiji



Jedna od najpopularnijih latinoameričkih glumica Koraima Tores osvojila je gledaoce širom naše zemlje u ulozi Kasandre u istoimenoj seriji u drugoj polovini devedesetih godina.

Prethodnih dana domaći mediji brujali su o glumičinom dolasku u Srbiju kako bi zaigrala u trećem delu filma „Južni vetar“, a sada je glumica ponovo privukla pažnju.

youtube printscreen

 

Ona je podelila fotografije na svom Instagram nalogu, gde smo primetili da je izgled Koraime Tores sada dosta drugačiji.

Glumica je dugu loknastu kosu skratila na paž i ofarbala je u svetlosmeđu nijansu. Ona se takođe pozdravila sa loknama po kojima je bila prepoznatljiva, te sada ima ravnu kosu i šiške na stranu, piše hellomagazin.rs.

Pročitajte Preminula glumica iz serije Kasandra, obožavali ste je (foto)

Izgled Koraime Tores privukao je dosta pažnje, a mnogi se pitaju da li ova promena ima sa njenim novim poslovnim angažmanom o kome se priča.

Naime, dolazak glumice u Srbiju svi s nestrpljenjem očekuju, posebno što ćemo imati prilike da je gledamo rame uz rame sa Milošem Bikovićem.

Instagram

 

Naime, za treću sezonu uveliko traju pregovori sa slavnim danskim glumcem Madsom Mikelsenom, a tu se našlo i ime Koraime Tores. 

Nakon što je Kasandra izjavila da bi volela da igra sa Bikovićem, producenti planiraju da i nju uključe u film. Ako sve bude teklo po planu, Kasandra bi trebalo da zaigra vođu kriminalnog klana iz Južne Amerike.

Komentari. (0)

Loading