Koraima Tores

Devedesetih je bila oličenje lepote, a sada... Evo kako izgleda Kasandra, iznenadićete se

Autor:

29.09.2023 16:30

Foto: Promo

Foto: Promo

Kako izgleda Koraima Tores danas mnogi se pitajuJedna od najgledanijih serija devedestih godina nesumnjivo je bila "Kasandra".

Glavna glumica iz serije "Kasandra"Koraima Tores mnogima je tada bila omiljena glumica.

"Kasandra" je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao TV serija na španskom jeziku koja je emitovana u najviše država - čak 128.

printscreen youtube

 

Popularna glumica danas ima 50 godina, a mnogi se pitaju kako ona izgleda i da li se mnogo promenila.
Koraima Tores veoma je popularna na društvenoj mreži Instagram, pa smo zavirili na njen profil i bili zatečeni onim što vidimo.

Pročitajte Prati Srbina - Kasandra nije ostala ravnodušna na Noleta

Izgled Koraime Tores oduševio je njene fanove kada je glumica objavila fotografiju na kojoj se vide isklesani trbušnjaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Inače, glumica iz serije "Kasandra" rođena je 6. juna 1973. u Valensiji u Vencueli, kao najmlađa od četvoro dece. Glumom je počela da se bavi krajem osamdesetih, u telenovelama "Gardenia" i "Alondra".

Publika u Srbiji i regionu obožavala je ovu glumicu koja je svojom životnom pričom animirala milione gledalaca, njene suze i sreća bile su i emotivni trenuci publike.

Ona je danas udata za kolegu Nikolasa Montera, sa kojim ima sina Manuela Nikolasa. Veoma je aktivna na TikToku i Instagramu, gde stalno snima smešne videe i ne prestaje da oduševljava atraktivnm izgledom u šestoj deceniji.

 

Komentari. (0)

Loading