Leontina Vukomanović

20 kilograma manje bez dijete? Leontina je izbacila ove namirnice iz ishrane i prepolovila se

Autor:

30.10.2023 15:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Leontina smršala kada je iz jelovnika izbacila ove namirnice



Leontina Vukomanović, iako je imala blistavu pevačku karijeru, odlučila je da napusti javnu scenu i poslednjih godina uživa u radu sa decom.

Devedesetih i početkom dvehiljaditih važila je za fatalnu plavušu za kojom su mnogi muškarci uzdisali, međutim u trudnoći je nabacila višak kilograma koji nikako nije mogla da skine. 

Mnogi koji su imali prilike da je vide nedavno, primetili su da je Leontina smršala, ali ono što je posebno zanimljivo – bez držanja dijete.

ATA Images

 

Da, dobro ste pročitali, pevačica nije imala nikakve konkretne dijete pomoću kojih je skinula masne naslage, već je odlučila da prirodnim putem, uz zdrav način ishrane, stigne do optimalne kilaže.

Slušajući savete nutricioniste Leontina je iz ishrane izbacila sve prerađenje šećere, pecivo, gazirane sokove, a obroke bazira na povrću, voću i nemasnom mesu kao što su piletina i riba.

Leontina smršala veoma lako za svega nekoliko meseci

Neretko u medijima govori o procesu gubitka kilograma kako bi bila podstrek mnogim damama njenih godina koje se ne usuđuju na taj korak. 

Andreja Damnjanović

 

Ipak, nije sve išlo glatko pa je tako, osim promene ishrane, morala da se okrene i vežbanju. Počela je redovno da trenira, unosila je dovoljne količine vode u organizam i masti su polako počele da se tope.

Pročitajte Nezgoda u jutarnjim satima, samo se osetio dim, oglasila se Leontina

U jednom intervjuu koji je dala saznali smo da je Leontina smršala 20 kilograma za nepunih šest meseci i da sada ima idealnu kilažu za svoju visinu.

Komentari. (0)

Loading