Milena Radulović

Započnite dan omiljenim doručkom Milene Radulović, energetska bomba (foto)

Autor:

24.10.2023 08:51

Foto:

Foto:

Doručak Milene Radulović je savršen spoj svega što vam je potrebno za prvi obrok



Milena Radulović uživa u mladosti i lepoti, ali se isto tako trudi da svoj savršeni izgled neguje i održava.

Osim redovnih treninga i dovoljno sati sna, glumica se i pravilno hrani. Tako je ovih dana osvanuo na društvenim mrežama doručak Milene Radulović koji je veoma lako pripremiti, a idealnog je sastava za jutarnji obrok.

Ata Images

 

Nutricionisti savetuju da je posebno važno da prvi obrok tokom dana, doručak, bude raznovrstan, uravnotežen i bogat hranljivim materijama, a recept za jedan baš takav upravo je podelila mlada glumica sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Savršenu figuru Milena održava redovnim treninzima i izbalansiranom ishranom koja joj, osim vitkog stasa, donosi i energiju koja joj je često potrebna s obzirom na to da je nekada ceo dan na setu ili probama.

Doručak Milene Radulović jednostavan je za pripremu

Brzo spreman, a preukusan doručak Milene Radulović sadrži kajganu od nekoliko jaja, svež spanać, avokado i čeri-paradajz. 

Jaja propržite na maslinovom ulju i začinite ih po želji, a povrće samo operete. Priznaćete da se brže od ovoga ne može pripremiti ukusan, a zdrav obrok.

Instagram

 

Zašto se glumičin tanjir još može nazvati tanjir energije i zdravlja

Jaja, (tvrdo ili meko) kuvana, pržena ili pečena, prava su energetska bomba, a sadrže po sedam grama proteina, zatim omega-3 masne kiseline, vitamine D, E i B12, minerale...

Spanać se često za doručak kombinuje s jajima jer je odlična dopuna hranljivosti doručka. Obiluje kalcijumom, gvožđem, magnezijumom i vitaminom A, a dokazano smanjuje rizik od naglog skoka šećera u krvi i povišenog pritiska.

Pročitajte Milena Radulović ponovo trpi neprijatnosti - Novi dečko i kolege pružili su joj podršku (foto)

Avokado se često preporučuje kao jedan od najboljih izvora zdravih nezasićenih masti i biljnih vlakana.

Paradajz je plod koji je uvek poželjna salata, uz bilo koji obrok u toku dana, a uz obilje vitamina i minerala često se preporučuje zbog likopena.

Reč je o antioksidansu koji se bori protiv slobodnih radikala, koji uništavaju naše ćelije i šteti imunom sistemu izazivajući oksidativni stres.

Komentari. (0)

Loading