Milena Radulović

Milena Radulović ponovo trpi neprijatnosti: Novi dečko i kolege pružili su joj podršku (foto)

Autor:

19.10.2023 14:57

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suđenje Miroslavu Aleksiću nastavljeno je danas u Palati pravde



Suđenje Miroslavu Aleksiću zbog optužbi da je zlostavljao i silovao nekoliko učenica iz njegove škole glume nastavljeno je danas u Palati pravde. 

I ovog puta saslušavana je ona od koje je sve krenulo, glumica Milena Radulović.

Ata Images

 

Mlada dramska umetnica nastavila je sa svedočenjem koje je započela krajem septembra. I ovog puta kao i prethodnog najveća podrška bili su joj roditelji Stevan i Aleksandra, kao i partner Ognjen Janković koji ju je sve vreme čvrsto držao za ruku.

Ata Images

 

Protiv strašnog zločina koji se stavlja na teret Aleksiću Milenine kolege podigle su glas, pruživši glumici podršku. I ovog puta hodnici suda bili su puni glumačkog kadra, među kojima smo primetili Milana Marića, Vaju Dujović, bračni par Andriju Miloševića i Aleksandru Tomić.

Ata Images

 

Ata Images

 

Suđenje Miroslavu Aleksiću prekinuto je zbog nedoličnog ponašanja advokata odbrane

Kako prenose domaći mediji, sudija je tokom pretresa odbio desetine pitanja odbrane, a advokat optuženog je Mileni Radulović postavljao pitanja o Mileninom ljubavnom životu, koliko je bila visoka, koliko je imala kilograma, gde je tačno stajala u kancelariji.

Ipak suđenje Miroslavu Aleksiću prekinuto je pošto je njegov advokat na kraju kažnjen sa 100.000 dinara, a glumica je u jednom trenutku pitala zbog čega joj se advokat Jakovljević smeje.

Pročitajte Mnogi pomisle da su bliznakinje - Sestra Milene Radulović njena je najveća podrška, a tek da vidite koliko je lepa (foto)

Podsetimo, Milena je pre skoro dve godine rešila da progovori o zlostavljanju i silovanju koje je doživela u školi glume kao maloletna, sa svega 17 godina. 

Ata Images

 

Na to ju je podstakla priča devojčice koja je poslednjih godina proživljavala ono što je glumica ranijih dana. Osim Milene, potvrdno je posvedočila i Iva Ilinčić koja je sličnu situaciju takođe doživela od Miroslava Aleksića.

Komentari. (0)

Loading